Premiera la “Roata Norocului”: Adrian Cristea si Victor Slav, unul langa celalalt! Cum a fost posibil?! Simplu, asa il cheama in realitate pe Bursucu! Vezi reactia fostului prezentator Meteo, azi, de la 20.00, in emisiunea de la Kanal D!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:20

Victor Slav este invitat la “Roata Norocului”, el participand pentru un caz social. Vedeta TV a avut insa parte de o surpriza in platoul emisiunii.

La un moment dat, in timpul concursului, Bursucu vine langa Victor Slav si il ia de umar: “Fii atent aici! Asta e o poza pentru ziarele de maine. In premiera, aici, la Kanal D, Adrian Cristea (n.r. referire la fotbalistul Cristea, fostul iubit al Biancai) si Victor Slav, unul langa altul. Pe mine ma cheama Adrian Cristea”, mentioneaza Bursucu, pentru a nu-i da emotii lui Slav. Invitatul zambeste si ii raspunde: “Eram sigur ca o sa-mi faci asta! Unde ne uitam? Uite cum stau cu camerele indreptate spre noi, zici ca ne mitraliaza”, glumeste si Slav.



Dar prezentatorul de la “Roata Norocului” nu se lasa si continua in acelasi stil.”Uite, Cristea ii transmite ceva Biancai, ce zici? “Bianca, te pup!”, incheie Bursucu.

Vezi, in premiera, momentul de la “Roata Norocului” si nu rata emisiunea din aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.