PREMIERA NATIONALA. Magnificul Daniel Ghita, "Samuraiul Salbatic", revine in ring!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 aug 2021, 09:55

In aceasta seara, de la 22:45, Kanal D va difiza, IN DIRECT, meciul campionilor: Daniel Ghita vs Dzevad Poturak.

In aceasta seara, de la ora 22:45, Kanal D va trasmite, in direct, meciul de revenire al magnificului Daniel Ghita. 

Supranumit “Lunetistul” sau “Samuraiul Salbatic”, datorita strategiei loviturilor greu de anticipat chiar si de catre luptatorii experimentati, Daniel Ghita a devenit unul dintre cei mai dificili adversari din lume, in domeniul in care activeaza, kickboxing, categoria supergrea. 

In varsta de 37 de ani, Daniel Ghita este considerat a fi unul dintre cei mai valorosi sportivi romani ai tuturor timpurilor.

Romanul s-a remarcat si a stralucit in kickbox, considerat a fi unul dintre cele mai periculoase sporturi de lupta, si este cel mai titrat si respectat kickboxer roman din toate timpurile. Daniel Ghita a intrat, cu succes, in top trei cei mai buni kickboxeri din lume, la categoria grea.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 22:45, in direct, la Kanal D, un meci legendar, intre romanul Daniel Ghita si bosniacul Dzevad Poturak.

Infruntarea are loc in cadrul evenimentului Colosseum Tournament, desfasurat la Sala Polivalenta, din Cluj.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.