Premiera pentru fanii telenovelelor! Laura Zapata, regina rolurilor negative din telenovelele mexicane a ajuns in platoul "Teo Show"! Iata ce surprize i-au pregatit Teo si Bursucu si ce detalii inedite a dezvaluit despre viata ei tumultoasa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iun 2017, 17:00

Celebra actrita a venit in Romania, insotita de fiul ei cel mic, Patricio.

Laura Zapata a devenit cunoscuta prin interpretarile fabuloase din cele mai de succes productii sud-americane, precum "Esmeralda", "Rosalinda", "Trandafirul salbatic", "Intrusa", sau "Maria Mercedes".

Aceasta nu a venit singura ci insotita de fiul ei mai mic, Patricio, care s-a arata la fel de incantat de Bucuresti, dar mai ales de femeile frumoase pe care le-a admirat inca de la aeroport.
Intampinata cu paine si cu sare in platoul "Teo Show", Laura Zapata a fost surprinsa de ospitalitatea prezentatorilor si a primit cu mult drag cadoul pregatit de echipa emisiunii si s-a aratat incantata
de gastronomia ramaneasca, pe care a degustat-o deja.

Intrebata cum a reusit sa joace mereu roluri de femeie nesuferita si cum a fost perceputa de public, actrita a marturisit ca a pus mult suflet in toate interpretarile sale si succesul a venit pe masura eforturilor depuse. Aceasta s-a folosit mereu de talentul ei actoricesc nativ si l-a fructificat pentru a darui publicului roluri memorabile si nu s-a temut niciodata de niciun scenariu oricat de dificil ar fi parut ci dimpotriva le-a considerat o provocare.

Desi ii este foarte greu sa vorbeasca despre cea mai neagra perioada din viata sa, aceasta a dezvaluit cu lacrimi in ochi cateva detalii despre momentele cumplite in care a fost sechestrata de o banda de raufacatori din Mexic. Iata cum a reusit sa depaseasca aceast cosmar:


 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.