Premieră pentru Hilal Altınbilek, protagonista din „Mă numesc Zuleyha”! Este prima actriță de origine turcă care a făcut asta

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 mai 2023, 18:14

Premieră pentru Hilal Altınbilek, protagonista din „Mă numesc Zuleyha”

Sursa: Instagram Hilal Altınbilek

Hilal Altınbilek a avut parte de o experiență deosebită!

Hilal Altınbilek a călătorit în Mexic și Panama la invitația companiei Turkish Airlines. Actrița a contribuit la popularizarea Turciei, dar și a serialelor turcești în America de Nord și de Sud.

Hilal Altınbilek este prima actriță de origine turcă care a făcut asta

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1708/20315614/1/hilal-altinbilek-este-prima-actrita-de-origine-turca-care-a-facut-asta.jpg

Hilal Altınbilek a participat la evenimente organizate în Mexic și Panama săptămâna trecută, cu succesul ei în serialul „A fost odată în Cukurova”.

Este prima actriță de origine turcă care merge în Panama și care a primit un mare interes din partea fanilor săi.

Citește și: Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță la doar câteva luni de la încheierea filmărilor!

„Acest interes intens față de serialul nostru de televiziune la mii de kilometri de Turcia este foarte onorant”, a spus Hilal Altınbilek, precizând că  „am văzut cât de eficient au contribuit serialele turcești la turismul turcesc și încă o dată

am fost mândră de profesia mea și de toți cei care au contribuit la serialul nostru de televiziune”
.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Într-un interviu, Hilal Altınbilek a fost foarte emoționată când prezentatorul a spus că mulți copii din Panama au fost numiți după personajul interpretat de actriță, respectiv Zuleyha.

Citește și: Hilal Altınbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, trece prin momente dificile! Iată ce i s-a întâmplat celebrei actrițe de curând!

Cine este Hilal Altınbilek din „Mă numesc Zuleyha”

Hilal Altınbilek s-a născut pe 11 februarie 1991 și a fost atrasă de actorie încă din școala primară. În timp ce studia la Școala de Comunicare a Universității Ege, a început să joace teatru și a participat la un concurs de frumusețe, unde s-a clasat în primii cinci nominalizați.

Ulterior, Hilal Altınbilek a lucrat ca model și, între anii 2009-2010, a studiat actoria la Mujdat Gezen Art Center din Istanbul. De asemenea, a luat lecții și la Societatea de Teatru Contemporan și de la Ali Haydar Elcig.

Hilal Altınbilek a debutat în televizune în 2011 cu un rol în „Derin Sular”. În 2013, a jucat rolul lui Ozlem în serialul „Karagul”, serial care a marcat debutul carierei sale.

Din 2018, Hilal Altınbilek o joacă pe Zuleyha. Actrția și-a făcut debutul în cinematografie cu filmul dramatic „Cocuklar Sana Emanet”, scris și regizat de Cagan Irmak, unde a împărțit rolul cu Engin Akyurek.