Premiera serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, urmarita de peste un milion de fani din intreaga tara

Autor: D.I.
Actualizat: 17 nov 2020, 05:15

Dragostea care se infiripa intre Nefes si Tahir capata forta cu fiecare secventa ce se deruleaza in fata telespectatorilor

Peste un milion (1.143.000) de telespectatori din intreaga tara au trait aseara emotia uriasa, alaturi de personajele centrale ale serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, la Kanal D.

Un subiect dramatic si actual -  violenta domestica, o poveste de dragoste care iti taie rasuflarea, actori exeptionali, scenariu alert si, nu in ultimul rand, aspecte ale unui mod de viata inedit, traditional al  comunitatilor de pe tarmul turcesc al Marii Negre, toate acestea dau forta acestei productii care cucereste publicul si in Romania.

Adevarate caractere, personajele din “Lacrimi la Marea Neagra”  impresioneaza prin autenticitate, prin modul in care reusesc sa inspire forta prin toti porii. Pornind de la nesupusa Nefes (Irem Helvacioglu), Tahir (interpretat de Ulas Tuna Astepe) si pana la Mustafa (Sinan Tuzcu), Asiye (Oyku Gurman), aceste adevarate caractere poarta parca pecetea “oamenilor marii”, vijeliosi, justitiari si cu inima mare. Dragostea care se infiripa intre Nefes si Tahir capata forta cu fiecare secventa ce se deruleaza in fata telespectatorilor.

Pe intreaga perioada de difuzare a episodului de aseara, 20:00– 22:45, Kanal D s-a clasat pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, atat pe targetul All Urban, cat si pe cel National.

In intervalul orar mai sus mentionat, serialul “Lacrimi la Marea Neagra” a fost urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste 875.000 de fani. Aseara, Kanal D a inregistrat  4,9% rating si 13,2% cota de piata, pe targetul National, si 3,9% rating si 10,9% cota de piata, pe targetul All Urban.

Citeste si: İrem Helvacıoğlu, Nefes, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, din spital … la actorie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod al serialului „Lacrimi la Marea Neagra”, o poveste extraordinara despre vindecarea prin iubire, despre puterea de a fi liber.

Source: Kantar Media Romania

Date: 02.09.2018

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.