Premierul Canadei, Justin Trudeau și soția lui, Sophie Trudeau, au divorțat. Cei doi au fost împreună 18 ani

Author: Lavinia Medrea

Premierul Canadei, Justin Trudeau și soția lui, Sophie Trudeau, au divorțat

 

Sursa: Instagram sophiegregoiretrudeau

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a divorțat de soția lui, Sophie, după 18 ani de căsnicie .

Justin Trudeau, premierul Canadei, a anunțat, printr-un mesaj pe Instagram, că el și soția lui, Sophie, au decis să divorțeze în urma unor discuții „semnificative și dificile”.

Justin Trudeau divorțează de Sophie Trudeau

„Sophie și cu mine am dori să împărtășim faptul că, după multe conversații semnificative și dificile, am luat decizia de a ne separa.

Ca întotdeauna, rămânem o familie unită, cu o dragoste și un respect profunde unul pentru celălalt și pentru tot ceea ce am construit și continuăm să construim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a lor. Vă mulțumim”, este mesajul scris de Justin Trudeau.

Citește și: „Sunt niște traume” Mihai Albu, despre relația cu fiica sa. Cum a fost afectată Mikaela de divorțul părinților

Justin Trudeau și Sophie Trudeau s-au căsătorit în 2005 și au împreună trei copii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Trudeau (@justinpjtrudeau)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Biroul lui Trudeau a declarat că cei doi au semnat un acord legal: „Au lucrat pentru a se asigura că au fost luate toate măsurile legale și etice în ceea ce privește decizia lor de a se separa și vor continua să facă acest lucru și în viitor”.

Justin Trudeau și soția lui apăreau rar în public de câțiva ani

După ce Trudeau a devenit prim-ministru la sfârșitul anului 2015, el și Sophie Trudeau au fost adesea văzuți împreună la evenimente sociale și în călătorii în străinătate. Dar, în ultimii ani, Sophie a redus aceste apariții alături de soțul ei.

Cei doi au călătorit la Londra în luna mai pentru încoronarea regelui Charles al Marii Britanii și au fost împreună când președintele american Joe Biden făcut o vizită la sfârșitul lunii martie.

Citește și: Deea și Dinu Maxer, Ilinca Vandici și Sofia Vergara sunt doar câteva dintre celebritățile ce s-au separat în anul 2023

Justin Trudeau a susținut o conferință de presă luni și a făcut o plimbare cu metroul din Toronto în acea seară, dar nu a avut programate apariții publice în ultimele două zile.

„Ei rămân o familie apropiată, iar Sophie și premierul se concentrează pe creșterea copiilor lor într-un mediu sigur, plin de dragoste și colaborare”, se arată în declarație. Biroul lui Justin Trudeau a cerut respect pentru intimitatea lor.

Justin Trudeau este al doilea prim-ministru care anunță un divorț în timpul mandatului.

Tatăl său, Pierre Trudeau, s-a despărțit de soția sa, Margaret, în 1979, iar cei doi au divorțat în 1984.