Premii de zeci de mii de euro în prima săptămână la “Spune-mi preţul”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:04

O nouă provocare în fiecare zi de luni până vineri de la 19:30!

În primele cinci ediţii ale emisiunii “Spune-mi preţul”, difuzată de luni până vineri de la 19:30, la Kanal D, s-au câştigat premii în valoare de peste 30 000 de euro!

Un autovehicul Toyota Yaris, piese de mobilier, plasme tv, LCD-uri, sisteme Home Cinema, PC-uri, notebook-uri, aparate foto, camere de filmat, electrocasnice sunt doar câteva din fabuloasele premii câştigate în emisiunea-concurs “Spune-mi preţul”, ce a avut debutul luni, 28 octombrie, la Kanal D.

“Atmosfera în emisiune este foarte relaxată, deşi câştigurile pot fi foarte mari. Nu prea s-a întâmplat ca cineva să plece fără să câştige nimic. Oamenii se distrează încercând să afle preţul corect şi este incintant şi pentru cei de acasă, căci fiecare se gândeşte care ar fi fost opţiunea lui”, declară gazda emisiunii Cosmin Cernat.

“Spune-mi preţul” este o emisiune de divertisment de tip concurs în care oameni obişnuiţi au şansa să câştige premii care constă în obiecte valoroase, de la aparatură electrocasnică până la automobile.

Gândit ca un program de relaxare şi entertainment “Spune-mi preţul” îmbină plăcerea românilor pentru cumpărături cu amuzamentul jocului. Concurenţii trebuie să ghicească valoarea premiilor într-o serie de joculeţe amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii.

Cunsocut la nivel mondial sub numele de “Price is right”, “Spune-mi preţul” este un format care există pe piaţa internaţională de peste 50 de ani, suferind în timp modificări şi adaptări ale formatului pentru cele peste 30 de pieţe media din lume în care a avut succes.

În acest moment se difuzează înregistrând audienţe foarte bune în Franţa, Portugalia, Marea Britanie şi Statele Unite.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

Kanal D îi invită pe toţi telespectatorii care ştiu să se distreze şi vor să câştige premii incredibile să participe la cel mai tare concurs al toamnei înscriindu-se la castingul pentru show, astfel: sunând la 0729

88 00 64 sau scriindu-ne pe adresa [email protected].

Nu pierdeţi cea mai distractivă emisiune-concurs a toamnei, “Spune-mi preţul”, din 28 septembrie, de luni până joi, de la ora 19:30, numai la Kanal D!

 

 

Taguri: