Premiile Emmy: Cine au fost marii castigatori?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Cea de-a 66-a editie a galei premiilor Emmy si-a ales in urma cu cateva ore laureatii.

Marii castigatori au fost doua dintre serialele care inca nu sunt difuzate in Romania, dar pot fi gasite pe internet: drama Breaking Bad si comedia Modern Familly. Exista, insa, si o surpriza neplacuta la care nimeni nu s-a asteptat.

Serialul care a "rupt gura targului" anul acesta spune povestea unui profesor de chimie, diagnosticat cu o boala incurabila, care afla ca mai are foarte putin de trait. Dornic sa simta adrenalina asa cum nu o facuse pana atunci, barbatul incepe sa incalce legea din ce in ce mai grav.

Devine traficant de droguri si ajunge sa traiasca viata pe muche de cutit, ca un veritabil infractor.

Breaking Bad si-a adjudecat 5 dintre cele mai importante trofee! "Cel mai bun serial dramatic", "cel mai bun actor in rol principal dramatic"- Bryan Cranston, "cel mai bun actor in rol secundar dramatic"- Aaron Paul, precum si "cea mai bun actrita in rol secundar dramatic"- Anna Gunn. A pierdut sectiunea de "cea mai buna actrita in rol principal dramatic", titlu care i-a fost "suflat" de productia "Sotia perfecta", cu Juliana Marguiles in rol principal.


Un alt "colectionar" de premii a fost si serialul de comedie "Modern Familly", care a plecat acasa cu doua statuete: pentru "cel mai bun serial de comedie" si pentru "cel mai bun actor de comedie in rol secundar" -  Ty Burrell.

Marele perdant din acest an este serialul "Urzeala Tronurilor", care era favoritul galei. Nominalizat la 19 categorii, serialul SF a plecat acasa fara niciun premiu.

##VIDEO120386##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei