Premiile Oscar 2022 vor avea o gazdă pentru prima dată în trei ani! Iată despre cine este vorba

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 ian 2022, 11:25

Premiile Oscar 2022 vor avea o gazdă pentru prima dată în trei ani! Iată despre cine este vorba

Sursa: PixaBay

Jimmy Kimmel a fost ultima persoană care a găzduit premiile Oscar în 2018.

Premiile Oscar vor avea o gazdă în 2022 pentru prima dată în trei ani, dar încă nu se știe cine va fi. În 2019, o controversă în jurul lui Kevin Hart a dus la decizia ABC de a merge mai departe cu emisiunea de premii fără gazdă pentru prima dată.

Premiile Oscar 2022 vor avea o nouă gazdă după trei ani

Publicul aparent a răspuns pozitiv la schimbare, având în vedere ratingurile pe care le-au primit Oscarurile în acel an, așa că rețeaua a decis să rămână cu acel format, până acum.

Citeste si: Leonardo DiCaprio, starul din "Don't Look Up", a vorbit despre filmul momentului! Cum explică pelicula care a polarizat lumea!

Vorbind la turneul de presă virtual al Asociației Criticilor de Televiziune, președintele Hulu Originals și ABC Entertainment, Craig Erwich, a dezvăluit că rețeaua caută în prezent o gazdă expertă în cultura pop care să conducă show-ul pentru prima dată de când Jimmy Kimmel a făcut-o în 2017 și în 2018.

„Poate o să fiu eu”, a glumit Erwich. El a continuat spunând că lasă decizia alegerii unei gazde în sarcina producătorului executiv al premiilor Oscar, Will Packer.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Will are cu adevărat pulsul în cultura populară și divertisment. Știu că are multe pregătite și vom avea mai multe detalii de împărtășit în curând.”, a explicat Erwich.

Kevin Hart a demisionat din funcția de gazdă a premiilor Oscar în 2019, după ce Academia i-a cerut să-și ceară scuze pentru tweeturile homofobe pe care le-a făcut în glumă cu ani în urmă.

Deși și-a cerut scuze pentru comentariul insensibil, a decis că găzduirea premiilor Oscar pur și simplu nu era pentru el la acel moment, pe fondul controversei. În anul 2020, premiile Oscar au rămas fără gazdă, dar au atins un nou nivel de rating, ceea ce a determinat ABC să decidă împotriva unei gazde în 2020. A făcut același lucru în 2021, deoarece serialul a fost forțat să se adapteze la epoca pandemiei de coronavirus.
Din păcate, ambii ani au adus noi minime pentru evaluările emisiunii.

Citeste si: Ce avere are, de fapt, Anastasia Soare, una dintre cele mai bogate femei din Statele Unite

Pe lângă Kimmel, gazdele anterioare ale premiilor Oscar au mai fost Chris Rock (2016), Neil Patrick Harris (2015), Ellen DeGeneres (2014), Seth MacFarlane (2013), Billy Crystal (2012) și James Franco/Anne Hathaway (2011).

În prezent, premiile Oscar sunt programate să fie difuzate pe 27 martie și să revină la tradiționalul Dolby Theatre de la Hollywood & Highland Center din Hollywood, după ce spectacolul amânat de pandemie de anul trecut a avut loc la Union Station din centrul orașului Los Angeles.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.