PREOT, prins facand trafic cu telefoane in inchisoare!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:33

Prins cu telefoanele in sosete si cu ispita in suflet ...fiul Domnului risca sa se roage de acum inaninte dupa gratii si nu in altar.

Era el mana lui Dumnezeu peste sufletul detinutilor dar si mana lunga a unei retele de trafic cu telefone mobile, spun anchetatorii, care au decis arestarea sa preventiva pentru 29 de zile, alaturi de alti patru inculpati. Stransi uniti in jurul oii ratacite...Asa s au organizat slujitorii domnului din tot orasul cand au aflat ca parintele detinutilor trebuie sa dea cu subsemnatul la judecata. Mai bine de 15 preoti, de la cele mai mari biserici dar si din unitatile militare au venit intr un suflet la curtea de apel.

##VIDEO80546##AU lasat deoparte liturghia si au venit in sala de judecata. Mobilizarea fetelor bisericesti s a facut cu binecuvantarea arhiepiscopului Romanului si prin intermediul sms urilor. Preorii au fost chemati astfel sa imbrace sutana si sa vina degraba la curtea de apel...Cu toata organizarea facuta de preotime, Instanta a decis ca preotul sa ramâna dupa gratii. In timp ce aparatorul crede ca preotul ar fi putut fi victima unei uneltiri viclene si dusmanoase si cineva l ar fi scos tap ispasitor, odata cu avansarea anchetei a iesit la iveala o alta ispita- duhovnicul introducea in inchisoare si licoarea lui Bachus.
Astfel, detinutii care veneau la spovedanie puteau lua contra cost vin ....gata sfintit.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.