Preot sau sarlatan? Barbat beat, in haine bisericesti, surprins facand circ intr-un tren

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Sa faci ce zice popa, nu ce face el! Nici prin gand nu va trece pentru ce fel de fapte lumesti a devenit un barbat din judeþul Iasi inamicul public numarul unu al Mitropoliei Moldovei.

##VIDEO98364##Ce pacate credeti ca a savarsit imbracat in sutana preoteasca? Imaginile revoltatoare au fost suprinse intr-un tren spre Moldova. Acest barbat sterge pe jos cu imaginea serioasa a bisericii. Nu se stie daca este sau nu din breasla, cert e ca poarta vesminte asemenea preotilor, desi atitudinea nu e deloc una cuvioasa.

Bine aghezmuit, individul injura, danseaza, cere tigari celor din jur si ii lasa cu gura cascata pe ceilalti calatori aflati in tren.

Oamenii se uita nedumeriti si nu inteleg cum e posibil ca omul in haine preotesti sa sa se comporte in asa hal. Un adolescent pune mana telefon si il inregistreaza pe cel care face de ras biserica.

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei nu vor sa ofere un punct de vedere, in fata camerei de filmat, despre barbatul care apare in ipostaze indecente, imbracat in haine preotesti, in tren, pe motiv ca nu vor sa-si asocieze imaginea cu o astfel de persoana, care nici macar nu a fost identificata, pana in prezent, ca facand parte din vreo institutie bisericeasca.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.