Preotul care si-a facut debutul in televiziune la 56 de ani! Vasile Pantiru il interpreteaza memorabil pe parintele Vasile, in serialul “Moldovenii”, de la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 21:55

Comedia este la loc de cinste in fiecare seara de sambata, la Kanal D! „Moldovenii” isi fac de cap in satul unde totul este posibil.

Gaurenii de Jos palpita de viata si de situatii care starnesc hazul. Unul dintre cele mai pitoresti personaje este preotul Vasile, interpretat de Vasile Pantiru.

Tehnician CFR de profesie, Vasile Pantiru, in varsta de 56 de ani, nu si-a imaginat niciodata ca va ajunge, in prag de pensionare, sa fie actor intr-un serial de televiziune de succes. Ceea ce a inceput initial ca o provocare "aruncata" de acum mai tinerii lui colegi Petronel Gongeanu si Iulian Mehedint s-a transformat rapid in ceva foarte serios, pentru care Vasile isi face temele riguros, cautand situatii si

povesti care sa fie o adevarata sursa de inspiratie pentru ca personajul sau sa fie unul cat se poate de veridic.

"Nu mi-am imaginat vreodata ca voi ajunge sa fiu actor intr-un serial, dar cred ca Dumnezeu le randuieste pe toate. In viata reala am avut multe intalniri cu preoti care m-au <inspirat> in vederea personajului pe care il joc in serialul <Moldovenii>. Ceea ce aud in jur, ce vad la televizor sau citesc in presa sunt sursele de baza in conturarea personajului.

Intamplarea face ca ma mai ocup ocazional cu sonorizari la diferite evenimente si am participat la sfintiri de biserici. Am intalnit multi preoti cu har, nu ca cel din serial, pe care il interpretez eu, dar orice padure are si uscaturi”,
povesteste Vasile Pantiru.

Citeste si: S-a gasit “Satul Paralel” – Gaurenii de Jos! Acesta este locul desfasurarii actiunii serialului de comedie de la Kanal D, “Moldovenii”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: VIDEO. Decalogu’ lui Ghita Spagoveanu, primarul din “Moldovenii” Serialul de comedie va incepe pe 16 noiembrie, la ora 22:00, la Kanal D

Prin ce aventuri va trece parintele Vasile, dar si ceilalti locuitori ai comunei Gaurenii de Jos, veti putea afla urmarind sambata aceasta, incepand cu ora 22.00, un nou episod al serialului "Moldovenii", difuzat la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.