Preotul Ciprian Gradinaru, parintele sperantei: "Iti citeste gandurile inainte sa apuci sa-i spui cum te cheama!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 22:36

Asa il numesc miile de credinciosi din toata tara care vin sa-i spuna durerile si problemele lor.

Chiar daca toata lumea spune ca este urmasul marelui duhovnic Arsenie Boca, preotul Ciprian Gradinaru e foarte smerit. Nici nu vrea sa discute despre faptul ca i s-a dus vestea ca poate citi omul dintr-o privire si cunoaste toate incercarile prin care trece!

Parintele care iti citeste gandurile inainte sa apuci sa-i spui cum te cheama..asa il stiu credinciosii pe parintele Ciprian al carui nume este din ce in ce mai cunoscut si mai cautat.

Modest si retinut, calugarul aduna in jurul lui..tot mai multa lume..si nu e de mirare ca multi il aseamana cu mai marii duhovnici ai tarii.. Arsenie Boca, parintele Cleopa sau Iustin Parvu.

Parintele a trait o viata ca si calugar in inima Moldovei, la Manastirea Sihastria si ,de patru ani, slujeste in  biserica de lemn ridicata langa viitoarea  Catedrala a Mantuirii Neamului.

Lacasul este neincapator de dimineata si pana tarziu in noapte,oamenii i au aflat harul si il cauta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bolnavi, necajiti si rataciti, credinciosii trec cu incredere pragul lacasului de inchinaciune..si

asteapta vorba blanda de la “chirurgul sufletelor”,asa cum il numesc.

Prin harul sau, preotul spune ca simte nevoile oamenilor care ii cer ajutorul. Daca celor de la oras le vindeca sufletele cu vorba buna, pentru cei de la sate incearca sa faca mai mult decat atat- trimite medici voluntari sa le aline suferintele trupesti si incearca sa convinga cat mai multi oameni sa doneze sange pentru cei aflati in suferinta..

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.