“Preotul să nu-l scufunde” Marinel Mavrodin, panicată înainte de botezul micțului Matthias. Ce decizie a luat fosta concurentă „Puterea Dragostei”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 iul 2023, 14:34

Marinela Mavrodin

Sursa: Facebook- Marinela Mavrodin

Marinela Mavrodin și Robert Uruc se pregătesc de botezul băiețelului lor Matthias. Frumoasa mămică a venit la “Online Story by Cornelia Ionescu” să vorbească despre cum i s-a schimbat viața după venirea pe lume a primului copil.

Matthias are cinci luni, iar Marinela Mavrodin este foarte mândră de băiețelul ei. Fosta concurentă „Puterea Dragostei” spune despre acesta că este foarte cuminte și nu are probleme de sănătate, chiar dacă a născut înainte de termen.

Marinela Mavrodin are emoții în legătură cu slujba de botez ce va avea loc

Blondina nu-și dorește ca fiul ei să fie scufundat în apă în momentul în care va primi Taina Botezului, așa că l-a rugat pe nașul de botez să vorbească cu preotul. 

Citește și: Marinela Mavrodin a trecut prin momente de groază în aceste zile. Băiețelul de doar două luni al fostei concurente de la Puterea dragostei se confruntă cu probleme de sănătate: ”Am fost puțin panicată zilele astea”

Cei doi părinți au ales deja biserica, fiind un loc drag sufletului frumoasei mămici. „Vor fi trei preoți la noi la botez.

Pe mine m-a bucurat foarte mult acest lucru, mi-am dorit un o ceremonie de botez mare”,
a spus Marinela Mavrodin.

Marinela se consideră o norocoasă, deoarece Robert o ajută tot timpul cu Matthias. Cei doi părinți se contrazic atunci când vine vorba de întrebarea „ cu cine seamănă copilul”.

Citește și: Marinela Mavrodin a născut! Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a devenit mămică pentru prima dată: „Nu am cuvinte”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„S-au schimbat toate, nu mai e nimic ca înainte, trebuie să te dedici lui, dar este frumos”, a spus Robert Uruc cu privire la venirea pe lume a copilului.

Cei doi părinți se gândesc deja la cel de-al doilea copil

Marinela Mavrodin nu a avut parte de o sarcină cu prea multe probleme, iar Matthias s-a născut perfect sănătos, fapt ce a dus-o cu gândul la un al doilea copil, însă nu vrea să se grăbească.

Citește și: Exclusiv! Marinela Mavrodin: "Seamănă cu mine, dar mi-aș dori să aibă ochii ca ai lui Robert" Fosta concurentă de la Puterea Dragostei abia așteaptă să își țină băiatul în brațe

Nu ne planificăm și nici nu zicem „niciodată”. Ideea este că e destul de greu când nu ai ajutor, suntem doar eu și Robert acasă. Nu este totul perfect, nu este totul roz”, a spus Marinela Mavrodin.

Tânăra mămică spune despre fiul ei că este foarte atras de televizor și de lumini. Fosta concurentă a mărturisit că Matthias adoarme destul de târziu și-i place foarte mult să fie plimbat în brațe.

Citește și: Exclusiv! De ce nu ar putea naște natural Marinela Mavrodin: "Nu este tocmai o soluție bună. Corpul meu nu poate duce!"

Deși este un copil cuminte, Marinela Mavrodin are și momente în care intră în panică, însă reușește să iasă din orice situație critică.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.