Prepară o ciorbă, după reţeta nutriţionistului! Ce greşeli fac toate gospodinele

Autor: A.B.
Actualizat: 21 aug 2021, 19:55

Ciorbele de legume, cu sau fara carne, sunt extrem de nutritive si satioase. Nu trebuie sa renuntam la mancarurile traditionale, mai ales la ciorba, ci doar sa le reinventam putin si, bineinteles, sa stim alaturi de ce le mai mancam.

Nu se va manca cu paine si nici nu vom avea un alt fel de mancare dupa o ciorba de legume cu carne. In schimb, pentru un plus de savoare, se pot adauga 1-2 linguri de iaurt cu 3,5% grasimi.



Regula de aur este sa nu adaugam in ciorbele de carne cu legume cartofi, paste fainoase sau orez. Este permis cartoful doar in ciorbele de legume, fara carne si fara a fi mancate cu paine.

Citeste si: Horoscopul INDIAN al săptămânii 29 aprilie – 5mai 2019. Horoscopul karmei. Află-ţi zodia şi mesajul în CELEBRUL horoscop INDIAN!

Citeste si: Răzvan Ciobanu, de nerecunoscut în ziua în care a murit. Designerul avea nevoie, clar, de ajutor: "Mă simt responsabil pentru moartea lui"

Citeste si: FOTO. Carmen de la Sălciua a postat prima fotografie oficială cu iubitul ei, Cosmin Isăilă. Ce frumoși sunt împreună!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce greşeli fac gospodinele

Una dintre greselile facute de majoritatea gospodinelor este de a arunca apa in care a fiert carnea. Fiertura aceea este extrem de nutritiva; carnea si-a lasat, fara doar si poate, o buna parte din proprietati.

A doua greseala ar fi fierberea indelunga a legumelor; acestea isi pierd valorile nutritive la temperaturi foarte mari si gatite excesiv. Greseala suprema in prepararea ciorbelor o reprezinta folosirea bazelor de mancare, a cubuletelor concentrate cu diverse arome, a borsului sub forma de praf.

Prin adaugarea lor nu facem altceva decat sa ne otravim mancarea.

Sursa: sanatate.bzi.ro

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna MAI 2019. Urmează o perioadă de vis pentru trei zodii. Vor avea un viitor strălucit- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Dezvăluri incredibile ale Prodancei despre Răzvan Ciobanu! Ce îi spunea regretatul designer în privința hainelor. ”Tu??? Poți să ieși în fundul gol că ești frumoasă!”

Citeste si: Adina Buzatu, prima reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu! Ce spune despre ipoteza sinuciderii: "Ma socheaza vestea asta!"

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.