Presa britanică: "Rangers ar fi făcut bine să-l păstreze pe Hagi"

Author: Oana Picerea

Formația scoțiană Glasgow Rangers s-a despărțit de antrenorul englez Michael Beale după un start foarte slab de sezon în care a suferit 3 înfrângeri în 5 meciuri în campionat și a ratat calificarea în grupele Champions League.

În locul său a fost numit Philippe Clement, iar acum presa britanică îl critică pe fostul antrenor pentru “gafa” de a-l împrumuta pe Hagi la Alaves și a-l adduce în locul său pe Kieran Dowell de la Norwich.

Internaționalul român a revenit pe teren în acest sezon după ce a suferit o accidentare la genunchi la începutul anului 2022 ce l-a ținut departe de teren timp de 69 de meciuri.

Urmărește scoruri live LaLiga pe Flashscore.ro

La Deportivo Alavés (locul 17 în Spania), Ianis Hagi a fost titularizat în ultimele 4 meciuri iar revenirea sa la forma dorită de toată lumea pare confirmată de meciul bun cu Andorra în care a marcat un gol, a dat o pasă de gol și a fost omul meciului.

Alaves va juca Duminică în LaLiga pe terenul celor de la Villareal, echipă cu care se află la egalitate de puncte.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?