Presedintele Klaus Iohannis a facut o baie de multime printre romanii din Italia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:07

Alaturi de sotia sa, seful statului nu s-a grabit deloc atunci cand a fost solicitat pentru cateva fotografii.

Urmarit cu atentie de sotia sa, Carmen, presedintele a gustat din painea oferita de cei 3 copii imbracati in costume populare si apoi a ramas sa faca si o fotografie. Klaus Iohannis a primit si un CD de la unul dintre copii cu un mesaj din partea comunitatii romanesti din Italia.

Toti romanii prezenti au vrut sa-si faca o poza cu presedintele. Si nimeni nu a fost refuzat.

Nici prima doamna nu a dus lipsa de invitatii. Imbracata intr-o tinuta eleganta, Carmen Iohannis a furat privirile celor din jur. Prima doamna a dezvaluit cine o ajuta sa se imbrace atat de elegant.


La fel ca sotul ei, Carmen Iohannis a asteptat ca toate doamnele sa se adune langa ea pentru o poza de grup. Carmen Iohannis a primit si un buchet de trandafiri in culorile steagului romanesc de la o doamna venita din Basarabia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Si nu a fost singurul mesaj venit din partea celor din Republica Moldova: „cerem unirea Basarabiei cu Romania”. Klaus Iohannis are parte de o sustinere extrem de mare in Italia. In cel de-al doilea tur de scrutin al prezidentialelor, Iohannis a fost votat de peste 88 la suta dintre alegatorii din peninsula.