Presedintele suspendat, Traian Basescu, nu mai are telefon special. STS i-a intrerupt comunicatiile speciale

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 06:05

Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) informeaza ca vineri, incepand cu ora 18.00, la solicitarea presedintelui interimar Crin Antonescu, a luat masura intreruperii serviciilor de comunicatii speciale utilizate de presedintele suspendat Traian Basescu.

" Incepand cu data de 20 iulie 2012, orele 18:00, Serviciul de Telecomunicatii Speciale a luat masura intreruperii serviciilor de comunicatii speciale, utilizate de Presedintele Romaniei, d-l Traian Basescu, suspendat din functie. Masura a fost dispusa la solicitarea scrisa a Presedintelui interimar al Romaniei, d-l Crin Antonescu", se arata intr-un comunicat preluat de Mediafax.

 

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a anuntat, vineri, ca a dat dispozitie directorului STS, Marcel Opris, sa intrerupa" de indata" linia speciala de la sediul de campanie al presedintelui suspendat, Traian Basescu. "

Am adresat astazi o dispozitie directorului STS, domnul Marcel Opris, in care i-am cerut sa ia de indata masurile pentru a se reintra in deplina legalitate, adica intreruperea functionarii acestui serviciu special pentru o persoana privata", a spus Crin Antonescu, intr-o declaratie facuta la Palatul Cotroceni. " Cred ca directorul STS va lua masurile necesare si, o data cu luarea acestor masuri, cazul, din punctul meu de vedere, este inchis", a spus Antonescu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 


Cum vor liberalii să schimbe legea ca să ajungă Klaus Iohannis senator. Președintele ar putea candida fără a fi nevoit să demisioneze SURSE

Cum vor liberalii să schimbe legea ca să ajungă Klaus Iohannis senator. Președintele ar putea candida fără a fi nevoit să demisioneze SURSE