Presedintele Traian Basescu A DECIS! Gigi Becali NU va fi gratiat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:16

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, neacordarea gratierii individuale lui George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a acestuia, decizie transmisa solicitantului.

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis, vineri, 28 martie a.c., neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale. Decizia domnului presedinte Traian Basescu a fost transmisa solicitantului gratierii", se arata intr-un comunicat al Presedintiei.

Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul "Valiza" si in cel al

sechestrarii celor care i-au furat masina.

Finantatorul Stelei a fost incarcerat la Penitenciarul Jilava pana in 29 octombrie 2013, cand a fost transferat la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta, dupa ce Administratia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.