Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, face lumina in cazul avionului rusesc doborat de aviatia turca!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:06

Erdogan explica exact cum s-a petrecut incidentul care a pus lumea pe un butoi cu pulbere.

„Avionul identificat in spatiul aerian era necunoscut.  A fost avertizat de 10 ori in 5 minute. Cu toate ca a fost atentionat, a ignorat avertismentele. De aceea l-au doborat. Toate aceste evenimente s-au intamplat in ciuda faptului ca Turcia  a respectat toate angajamentele luate cu vecinii NATO. Nu se pune problema dusmaniei intre state. Faptul ca pana acum, in Siria, nu au existat conflicte urate se datoreaza Turciei, care si-a pastrat obiectivitatea.

Pentru a impiedica astfel de evenimente, Turcia a facut tot ce i-a stat in putinta. Toata lumea trebuie sa inteleaga faptul ca Turcia a fost nevoita sa reactioneze asa.”

Presedintele Rusiei, in schimb, face declaratii amenintatoare! De cealalta parte, secretarul general al NATO sustine Turcia.

Un avion de lupta Suhoi 24 a fost doborat de aviatia turca ieri dimineata, dupa ce aparatul a intrat in spatiul aerian al Turciei.

Pilotii au reusit sa se catapulteze, dar unul dintre ei ar fi fost ucis de rebelii sirieni. In schimb, celalalt a fost salvat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.