Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, se afla intr-o vizita oficiala in Romania: mai multi afaceristi turci care au investit in Romania au fost prezenti la sosirea sefului de stat turc!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:27

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a sosit aseara in Romania. Coloana oficiala care a insotit masina lui Erdogan a fost impresionanta!

Coloana Oficiala a Presedintelui Turciei a ajuns in urma cu putin timp la Palatul Cotroceni. Erdogan si sotia sa au fost intampinati de Presedintele Klaus Iohannis si de Carmen Iohannis.  Zambitori, cei doi sefi de stat au dat mana, in timp ce fanfara rasuna, apoi au zabovit cateva momente pentru poze in fata jurnalistilor prezenti.

Ceremonialul a fost respectat si de catre cele doua prime doamne! Inainte de a ajunge la Cotroceni, Erdogan si prima doamna a Turciei au vizitat Cimitirul Eroilor turci, unde au asistat la ceremonialul religios, apoi au depus coroane de flori la mormintele soldatilor morti

in Primul Razboi Mondial.

Masurile de securitate au fost impresionante, asa cum au fost si aseara, la sosirea lor, pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti. Presedintele Recep Tayyip Erdogan si sotia sa, Emine Erdogan, s-au cazat la un hotel de 5 stele din Capitala.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Erdogan

a vorbit, aseara, despre tragedia dintr-un tribunal din Istanbul, unde un procuror a fost luat ostatic de membrii unei miscari radicale. In cele din urma, barbatul a murit din cauza ranilor suferite. Politia turca a anuntat ca alti doi indivizi din gruparea radicala au fost ucisi in timpul operatiunii desfasurate de trupele speciale.

Mai multi afaceristi turci care au investit in Romania au fost prezenti la sosirea Presedintelui Erdogan, printre care si Haluk Kurcer, Presedintele Trustului Dogan Media in Romania.

Actualul Presedinte al Turciei a mai vizitat Romania in urma cu 8 ani, in perioada in care era premier.