,,Presimt că veniți trei''. Ce mesaj le-a lăsat Jador Georgianei Lobonț și soțului ei, Rareș! Reacțiile nu au încetat să apară

Author: Diana Ghita

Ce le-a transmis Jador Georgianei Lobonț și lui Rareș

Sursa: Instagram; Facebook

Recent, Georgiana Lobonț a publicat, în mediul online, o postare în care le-a dezvăluit fanilor că pleacă în vacanță, alături de soțul ei.

Vedeta a mai specificat faptul că aceasta este prima vacanță în care pleacă doar însoțită de partener.

Citește și: Cum a fost surprinsă Georgiana Lobonț de către soț „Casa noastră e mai mult prin hoteluri și-n mașină” Totul a fost filmat

Ce mesaj le-a lăsat Jador Georgianei Lobonț și soțului ei 

Georgiana Lobonț are o prezență activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu fanii fiecare moment din viața ei de zi cu zi. 

De data aceasta, artista și-a înștiințat fanii despre faptul că pleacă în vacanță. Anunțul a fost făcut pe Instagram, printr-o fotografie făcută chiar la urcarea în avion a celor doi soți, care, de asemenea, au mai transmis că este prima vacanță în care nu au luat copiii.

,,Mergem în vacanță. Doar noi 2. Pentru prima dată”, a scris Georgiana Lobonț, pe Instagram, în descrierea pozei.

Fotografia a strâns multe aprecieri din partea internauților. De asemenea, nici comentariile nu au întârziat să apară, printre care și cântărețul Jador le-a transmis un mesaj celor doi soți.

Manelistul a comentat într-o notă umoristică la respectiva imagine. Acesta spus că poate cuplul are șansa de a-și mări familia, având în vedere că Georgiana a pierdut, recent, a treia sarcină. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

,,Presimt că veniți 3”, a fost mesajul lui Jador pentru cei doi îndrăgostiți.

Citește și: Cum se simte Georgiana Lobonț la trei zile după pierderea sarcinii și care este marele său regret: „Poate că mi-am exprimat bucuria prea repede” În ce ipostază a fost surprinsă artista și soțul său

Fanii nu au ezitat să transmită, și ei, mesaje celor doi 

Și urmăritorii artistei s-au bucurat pentru cuplul care urmează să petreacă momente de relaxare. Astfel, aceștia i-au scris numeroase comentarii în care i-au transmis gânduri pozitive Georgianei Lobonț și soțului ei.

Internauții au spus că escapada soților este benefică pentru amândoi, întrucât aceștia fac eforturi cu creșterea celor mici, iar vedeta muncește din greu prin reprezentațiile sale în fața publicului.

,,Concediu plăcut, plin de iubire și momente neprețuite, așa arată fericirea”/ ,,Vacanță plăcută, meritați după atâta muncă”/ ,,Foarte frumoși”/ „Mă bucur pentru că v-ați luat o bine merită vacanță!!! Ați muncit mult, ați pierdut foarte multe nopți... am urmărit în ultimele săptămâni că ai avut cântări aproape zi de zi”,  au fost câteva dintre comentariile la postarea cântăreței.

Citește și: Ce sumă trebuie să plătești dacă vrei să-ți cânte la nuntă Georgiana Lobonț, Vali Vijelie și Vlăduța Lupău! Prețurile sunt de ordinul miilor de euro

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?