Presiuni puternice la adresa lui Colpan! Ce vedem astăzi în „Tablou de familie” de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din ”Tablou de familie”, serialul care atrage tot mai mulți fani, cu fiecare difuzare a îndrăgitei producții, la Kanal D, îl regăsim pe Bora tot mai înverșunat în planul său de răzbunare la adresa celebrei avocate Colpan Cevher.

Bora continuă să facă presiuni în ceea ce o privește pe Colpan și îi cere acesteia să se retragă din Barou, în caz contrar, femeia va avea mult de suferit.

Citește și: Guneș și Azra intră pe ascuns în casa lui Vedat. Vizionează episodul 21 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Presiuni puternice la adresa lui Colpan

Investigațiile Azrei, în legătură cu acțiunile demarate de Bora, conduc către faptul că avocatul este fiul lui Vedat Parkmaksiz, un infractor feroce, condamnat la moarte în urmă cu 40 de ani. Azra va avea însă un șoc atunci când, din întâmplare, îl întâlnește pe adevăratul fiu al lui Vedat, pe Erhan, care îi va face acesteia dezvăluiri incredibile în legătură cu răposatul său tată.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citește și: Colpan, “pusă la zid” de Bora! Ce vedem astăzi, de la 20:00, în serialul „Tablou de familie”, la Kanal D

Songul intră în panică atunci când fiica sa este de negăsit și apelează la ajutorul avocatei sale. Printr-un plan bine pus la punct, Azra și Yildirim reușesc să o găsească pe Filiz, care fusese sechestrată de către socara sa Nadide și fiul acesteia, Selim.

Dacă va da curs Colpan amenințărilor lui Bora, și se va retrage din Barou, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!