Presupusa legătură dintre Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu Maxer. Prima reacție a artistei, la aflarea relației dintre fostul ei soț și actuala sa parteneră: „Este o speculație total neadevărată”

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2024, 02:20

Prima reacție a artistei, la aflarea relației dintre fostul ei soț și actuala sa parteneră

Sursa: Instagram Dinu Maxer - colaj Kanal D

Deea și Dinu Maxer au anunțat, pe rețelele sociale, că au decis s-o ia pe drumuri separate.

Recent, Dinu Maxer a fost văzut cu o altă femeie și păreau foarte apropiați. Cei doi au fost surprinși în Centrul Vechi din Capitală alături de alți prieteni.

Presupusa legătură dintre Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu Maxer

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1707/20312612/1/presupusa-legatura-dintre-deea-maxer-si-noua-iubita-a-lui-dinu-maxer.jpg

După ce a recunoscut că are o nouă iubită, Dinu Maxer a negat vehement că Deea și Ada s-ar cunoaște de dinainte, ba chiar a afirmat că nu s-au întâlnit vreodată, chiar dacă relația lor devine tot mai serioasă.

Citește și: „Se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi”. Cine este femeia cu care Dinu Maxer ar fi înlocuit-o pe Deea Maxer! Apropiații i-au dat de gol

„Se înscrie, într-adevăr, într-un criteriu al meu, se pare că, într-adevăr, femeia pe care pot să o îndrăgesc foarte mult, este brunetă și are ochii căprui.

Eu nu vreau să mă căsătoresc în acest moment. Este o relație care este la început și dacă se va aprofunda, dacă va deveni serioasă, o să apar și o să declar. O să apară și ea alături de mine și o să accepte poziția de persoană publică.

Nu, nu este adevărat! Ele nu se cunosc. Nici măcar acum, după atâta timp de când, mă rog, oarecum este cunoscută relația mea, nu s-au întâlnit”, a declarat Dinu Maxer, relatează România TV.

Citește și: „O luăm treptat, că așa e cel mai firesc”. Dinu Maxer a recunoscut că are o nouă iubită, la doar o lună de la divorțul de Deea Maxer

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Am auzit știrea aceasta, chiar Dinu m-a anunțat de ea în această dimineață, de această știre care se vehiculează.

Nu, nu o cunosc pe noua iubită a lui Dinu, nu o cunosc pe Ada, că am înțeles că așa o cheamă. Nu a fost prietena mea, nu m-am intersectat niciodată cu ea, deci este o speculație total neadevărată”, a spus Deea Maxer, când a aflat că Dinu are o nouă iubită.

Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1707/20312251/1/cum-o-cheama-pe-noua-iubita-a-lui-dinu-maxer.jpg

Se pare că Dinu Maxer și-a găsit fericirea în brațele unei tinere domnișoare înalte, brunete și cu un corp frumos, care seamănă cu Nicoleta Luciu, fosta soție a artistului, spun prietenii lui.

Dinu Maxer și iubita lui, Ada, au fost văzuți într-un local din centrul Capitalei alături de alți prieteni. Tânăra nu este persoană publică, motiv pentru care Dinu se străduiește să păstreze discreția atât cât se poate.

Pentru că nu este persoană publică, Ada nu-și dorește să intre în centrul atenției. Are 29 de ani, locuiește în București și s-a născut în Târgu-Jiu. Are propriul ei salon de înfrumusețare unde pune gene false.

Dinu Maxer a recunoscut că are o relație cu bruneta și că legătura dintre ei va deveni asumată doar când va exista o reală stabilitate.