Presupusul asasin al baiatului din Iasi a fost extradat din Germania! Va ajunge in tara vineri seara

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:57

Vasile Miron va fi adus in tara in aceasta seara pe baza unui mandat european de arestare si va fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de confirmare a mandatului de arestare emis anterior in lipsa.

Vasile Miron are multe raspunsuri de dat atat familiei lui Alexandru, cat si anchetatorilor romani. Dupa 4 luni de la presuspusa crima care l-ar fi facut sa fuga in Germania, barbatul va ajunge, in aceasta seara, in Romania. Pana in noiembrie, cand a fost retinut de autoritatile germane, Miron a fost cel mai cautat roman.

De cand au primit vestea ca barbatul care l-ar fi omorat pe Alexandru va fi adus la judecata, mama, tatal si bunica nu mai au liniste.

Se-ntreaba incontinuu pentru ce a platit bietul copil cu viata, iar pentru raspuns, ar merge si pe jos pana la Bucuresti.

Vasile Miron va fi adus in fata justitiei pe care o ia peste picior. Cea din Romania, tara care l-a eliberat pentru buna-purtare, desi a comis o crima care a ingrozit opinia publica: a violat-o si a decapitat-o pe nepoata temutului interlop Sadoveanu. Dupa 10 ani de detentie din 15 cati a primit, judecatorii botosaneni l-au eliberat acum doi ani pentru buna-purtare.

Imediat, Miron a lovit din nou: a intrat prin efractie in casa unei vedete de televiziune.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Nu s-a mai stiut nimic de el pana la sfarsitul lunii septembrie- cand trupul firav al unui copil a fost descoperit intr-o rapa, la marginea unui sat din Iasi. Miron venise aici in vizita la rude.

In baza unui mandat european de arestare, Vasile Miron va ajunge pentru a doua oara in fata judecatorilor. Pentru omor deosebit de grav, teoretic, barbatul risca peste 15 ani de inchisoare.