Presupusul criminal din Iași a fost prins! Tânărul refuză și contestă arestarea pentru crimă

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 sep 2022, 06:30

Presupusul criminal din Iași a fost prins! Tânărul refuză și contestă arestarea pentru crimă

Sursa: Poliția Română

Ahmed Sami El Bourkadi, presupusul criminal care a omorât doi tineri în Iași a fost prins în Roma. Acesta a contestat decizia de arestare.

Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în dubla crimă de la Iași, a fost găsit după lungi căutări, care au durat trei zile.

Tânărul de 20 de ani de origine marocană a fost prins în Roma. Presupusul criminal ar fi omorât o tânără română de 23 de ani și pe iubitul ei în vârstă de 25 de ani, de origine marocană, student la medicină.

Criminalul din Iași a vrut să scape de fapta comisă! Acesta a fost găsit în Roma

După ce i-a omorât pe cei doi tineri, tânărul a ieșit din țară și a încercat să se facă de negăsit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cine sunt cei doi studenți la Medicină, au fost găsiți morți într-o vilă din Iaşi

Ahmed Sami El Bourkadi, presupusul criminal, a primit la propunerea anchetatorilor 30 de zile de arestare preventivă. Presupusul criminal a contestat decizia de arestare în lipsa sa, el aflându-se în continuare în Italia.

Cum a încercat suspectul să scape de urmele care conduceau polițiștii la vinovăția sa

Ahmed Sami El Bourkadi a încercat să îi deruteze pe polițiști și să-i îndrume pe o pistă greșită, motiv pentru care s-ar fi întors la locul uciderii.

Citeste si: Tatăl biologic al fetiței ucise la Arad rupe tăcerea. Prin ce traumă a trecut micuța Antonia în urmă cu câteva luni

Tânărul de 20 de ani, principalul suspect în cazul crimei de la Iași, a încercat să își șteargă urmele și să pară că totul a fost un jaf. Acesta ar fi spart un geam, a intrat înapoi în casă și a furat mai multe bunuri din apartamentul celor doi tineri uciși, după care le-a luat și telefoanele mobile.

În final, anchetatorii au descoperit indicii care au dus la identiifcarea presupusului criminal, Ahmed Sami El Bourkadi, care a fost prins în Roma. El a fost găsit după trei zile de căutări împreună cu iubita lui, având aspectul total diferit. Nu s-a opus în momentul în care polițiștii l-au reținut.