Preț benzină și motorină 13 decembrie 2022: Benzina a scăzut la prețul din 2021. Cât costă marți un litru de carburant

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 13 dec 2022, 10:40

Cât costă marți un litru de carburant

Sursa: PixaBay

Preț benzină și motorină marți, 13 decembrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină- motorină marți, 13 decembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești marți cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citește și: Facturi și de 4 ori mai mari la gaze și electricitate pentru cei care nu au făcut succesiunea

Preț benzină și motorină marți, 13 decembrie 2022 

Preț benzină- motorină marți, 13 decembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

6.10 lei/ litru, acesta este cel mai mic preț la care se găsește marți benzina standard. Ultima dată când benzina s-a vândut la un preț asemănător în România a fost în data de 29 decembrie, când un litru de benzină standard se vindea cu 6,10 lei, arată datele  Peco-online.ro.

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină marți, 13 decembrie 2022

Prețurile la carburanți pentru marți, 13 decembrie au fost afișate și se observă astăzi o menținere a prețurilor scăzute la benzină și motorină. 

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde marți cu 6.10 lei și se găsește la acest preț la stația Petrom din Sânnicolau Mare, județul Timiș. 

În ceea ce privește preț motorină marți, 13 decembrie 2022, cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.24

de lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din Titu, județul Dâmbovița. 

Cel mai bun preț la GPL  este astăzi de 3.99 lei și se vinde la acest la mai multe stații peco din București. 

Preț benzină și motorină marți, 13 decembrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 6.10 lei

Cel mai mic preț motorină: 7.26

lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București marți, 13 decembrie 2022, este de 6.10 lei și se vinde cu acest preț la stația Petrom din Sectorul 5.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București este marți de 7.26 lei și se vinde la acest preț tot la stația Petrom din Sectorul 5. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București este azi de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV. 

Preț benzină și motorină marți, 13 decembrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 6.14

Cel mai mic preț motorină: 7.29

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină marți, 13 decembrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.12

Cel mai mic preț motorină: 7.29

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină marți, 13 decembrie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 6.14

Cel mai mic preț motorină: 7.29

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină marți, 13 decembrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 6.14

Cel mai mic preț motorină: 7.26

Cel mai pic preț GPL: 4.01

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină marți, 13 decembrie 2022 consultați   peco-online.ro  

Citește și: Subvenția la carburanți în 2023. Ce se întâmplă cu prețul la benzină și motorină de la 1 ianuarie 2023

Prelungirea subvenției la carburanți 2023  

Prelungirea subvenției la carburanți 2023  este analizată de Guvern zilele acestea, iar o decizie oficială referitoare la prelungirea subvenționării prețului la benzină și motorină 2023 ar putea fi anunțată după data de 20 decembrie 2022, potrivit ministrului de Finanțe, Adrian Câciu. 

„Această decizie probabil o să luăm după data de 20 decembrie. O să luăm astfel încât să putem să facem dacă este o prelungire sau nu. Am cerut date de analiză cu privire la anticipația de preț pe piața combustibililor. De ce? Pentru că acum vedeți că prețul este în scădere deși a intervenit embargoul asupra petrolului rusesc. 

Vreau să văd cum se manifestă acest preț din perspectiva tuturor piețelor care au futures pe petrol, dar și pe ceea ce înseamnă produsele finale: benzină și motorină pentru a nu avea un efect toxic în piață. 

De ce zic efect toxic? Adică să nu crească costurile pentru companii. Dacă mie mi se menține prețul așa cum este, este o abordare. Dacă în schimb există semnale că undeva spre ianuarie, spre final, atunci vom avea în analiza asta, vom lua o decizie.

Dar nu pot să vă spun în momentul ăsta pentru că e bine să avem toate datele pe masă. Scopul este ca deducerea fiscală să ajungă la cei care vând combustibil. Scopul este ca dumneavoastră și cu mine și cu orice cetățean și orice companie din România să poată să aibă un cost la pompă pe care să îl poată suporta”, a declarat Adrian Câciu la postul de televiziune Prima TV. 

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul