Preț benzină și motorină joi, 24 noiembrie 2022: Carburanții continuă să se ieftinească. Prețul petrolului a atins minimul ultimelor 10 luni

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 24 nov 2022, 12:04

La ce prețuri au ajuns benzina și motorina joi, 25 noiembrie 2022

Sursa: freepik.com

Preț benzină și motorină joi, 24 noiembrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină- motorină joi, 24 noiembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești joi  cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citește și: Preț benzină și motorină miercuri, 23 noiembrie 2022: Benzina a scăzut sub pragul de 7 lei. Cele mai mici prețuri la carburanți

Preț benzină și motorină joi, 24 noiembrie 2022 

Preț benzină- motorină joi, 24 noiembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro,

iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Carburanții continuă să se ieftineasă, după o lungă perioadă în care atât benzina, cât și motorina, au înregistrat creșteri consecutive de preț. 

Prețul petrolului a scăzut miercuri cu puțin peste 3%, atingând astfel minimul ultimelor 10 luni. 

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină joi, 24 noiembrie 2022

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde joi cu 6.95 lei și se găsește la acest preț  în județul Timiș, la stația Petrom din Sânnicolau Mare. 

În ceea ce privește preț motorină joi, 24 noiembrie 2022, cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.17 

de lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din Titu, județul Dâmbovița. 

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București. 

Preț benzină și motorină joi, 24 noiembrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 6.95 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.19

lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București joi, 24 noiembrie 2022 este de 6.95 lei și se vinde cu acest preț la stația Petrom din Sectorul 5.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București joi este de 8.19 lei și se vinde la acest preț tot la stația Petrom din Sectorul 5. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București joi, 24 noiembrie 2022 este de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV. 

Preț benzină și motorină joi, 24 noiembrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 6.99

Cel mai mic preț motorină: 8.22

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină joi, 24 noiembrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.98

Cel mai mic preț motorină: 8.22

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină joi, 24 noiembrie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 6.99

Cel mai mic preț motorină: 8.22

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină joi, 24 noiembrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 7.01

Cel mai mic preț motorină: 8.19

Cel mai pic preț GPL: 4.01 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină miercuri, 29 iunie 2022 consultați   peco-online.ro  

Prețul petrolului a scăzut miercuri 

Prețul petrolului a scăzut miercuri cu mai mult de 3%, continuând o serie de tranzacţii volatile, deoarece ţările din Grupul celor Şapte (G7) au discutat despre un plafon al preţului petrolului rusesc peste nivelul actual al pieţei, în timp ce stocurile de benzină din Statele Unite au crescut peste aşteptările analiştilor, scrie news.ro

Stocurile de benzină din SUA au crescut cu 3,1 milioane de barili, potrivit Energy Information Administration, depăşind cu mult acumularea de 383.000 de barili pe care o prognozaseră analiştii.

”Acumularea de benzină este un fel de şoc. Creşterea ofertei de benzină sugerează că poate vedem o slăbire a cererii sau că benzina va intra pe raft înainte de sărbători”, a spus Phil Flynn, analist la grupul Price Futures.

Datele EIA au arătat, de asemenea, o scădere de 3,7 milioane de barili a stocurilor de ţiţei, în comparaţie cu aşteptările analiştilor dintr-un sondaj Reuters, pentru o scădere de 1,1 milioane de barili.

Preţurile au fost afectate şi mai mult de rapoartele conform cărora plafonul de preţ al petrolului rusesc al G7 ar putea fi peste nivelul la care este tranzacţionat.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.