Pret FABULOS achitat de Primaria din Timisoara pe panouri pentru informarea turistilor

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

Orice oras european care se respecta are panouri pentru informarea turistilor. Cum ar fi putut tocmai autoritatile din Timisoara sa neglijeze acest aspect?

O singura problema ar fi! Pretul de-a dreptul fabulos al celor 12 tablite! Da, ati inteles bine! Un panou informativ amplasat intr-un cartier istoric din Timisoara costa cat o masina la mana a doua. Si lista comparatiilor ar putea continua. Edilii au investit bani frumosi in placute care semnalizeaza prezenta unor obiective turistice. Pretul exact: 1300 de euro.

Un singur panou informative costa 6000 de lei. In total, primaria va investi 100.000

de lei pentru evidentierea cartierelor istorice din oras. O fi poleit cu aur? Doar aceasta ar putea fi scuza pentru uriasa suma, spun, nedumeriti cetatenii urbei. Panourile informative ilustreaza o harta, dar si o lista scurta a monumentelor istorice din zona. Informatiile sunt scrise in trei limbi pentru ca turistii sa stie unde se afla, dar si ce pot vizita.

##VIDEO133174##

Reprezentantii primariei au o explicatie pentru costul piperat.

Panourile nu sunt nici din aur, nici din marmura de Cararra. Sunt din metal. Unul rezistent! Argumentele lor sunt, insa, desfiintate unul cate unul. Nu doar de cetatenii de rand, ci de dovezile filmate la fata locului!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

In apararea lor, edilii mai spun ca sunt obligati prin lege sa semnalizeze siturile istorice din patrimoniul orasului.

Dar, nu pe bani grei, completeaza revoltati platitorii de taxe si impozite. Concluzia? O trag tot cei din urma: „ Bani aruncati pe Apa Sambetei”.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.