Pretul dragostei. O tanara, cat pe ce sa fie escrocata de logodnicul ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:44

Unde sunt multi bani, sunt si multe probleme. Acesta este si cazul sotilor Spiridon. Acestia au apelat la sprijinul emisiunii "Ochii din umbra" ingrijorati de situatia in care se afla fiica lor Andra.

Sotii Spiridon au muncit toata viata pentru ca fiica lor, Andra sa nu duca lipsa de nimic. Au crescut-o ca o floare si i-au oferit intotdeauna ce era mai bun.

Andra a terminat 2 facultati, are o cariera de succes, iar acum s-a indragostit. Tanara le-a marturisit parintilor ca intentioneaza sa se casatoreasca cu George, 30 de ani, de profesie avocat.

Desi fiica lor traieste o poveste frumoasa de iubire, sotii Spiridon nu sunt de acord cu relatia Andrei.
George nu i-a convins ca o iubeste cu adevarat pe fiica lor. Ei cred ca George ascunde ceva si l-au rugat pe Ernest sa afle mai multe despre viata viitorului ginere.

Echipa de investigatie a emisiunii a reusit sa afle cine este cu adevarat George. Tanarul sustinea ca este avocat si pretindea ca provine dintr-o familie foarte bogata.

Detectivii au descoperit ca George inchiria mai multe masini, in zile diferite, pentru a o impresiona pe Andra.
Si-a dus logodnica si viitorii socri intr-o vila luxoasa al carui proprietar era plecat din tara si a mintit ca este a lui. Barbatul ducea o viata dubla. Avea chiar si o alta iubita.

Confruntat de Andra si de sotii Spiridon, George nu a recunoscut de la bun inceput, dar, in cele din urma a dezvaluit ca si-ar fi dorit o parte din averea logodnicei lui.

 

Taguri: