Pretul fericirii - Halit trece la atac! Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: R.V.
Actualizat: 18 iun 2019, 10:12

Familia Argun este in stare de soc dupa ce au aflat despre “isprava” savarsita de Ender si Alihan. Pana si Caner, fratele lui Ender, nu vede cu ochi buni aceasta uniune. Desi casnicia dintre proaspetilor insuratei are drept scop razbunarea, proaspatul “sot” va avea parte de mari surprize.

Ender va avea parte de un soc atunci cand fiul ei, Erim ii va “intoarce spatele”, imediat dupa aflarea vestii ca are un tata vitreg.

Alihan incearca sa-i spuna lui Zeynep motivul pentru care s-a casatorit cu Ender, insa aceasta nici nu vrea sa auda. Mai mult, Zeynep ii va da, foarte curand, o veste teribila fostului logodnic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Halit banuieste motivul pentru care Ender s-a casatorit cu Alihan si reactioneaza in consecinta. Afaceristul isi ia masuri de precautie si … trece la atac. Ceea ce va face Halit ii va lasa fara cuvinte pe Alihan si Ender.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.