“PRETUL FERICIRII” - PREMIERA, azi, de la ora 20:00

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2020, 05:05

Serialul debuteaza cu povestea de viata a doua surori, Yildiz si Zeynep, doua caractere total diferite, ramase fara parinti, si care incearca sa faca fata greutatilor vietii de zi cu zi.

Astazi, de la ora 20:00, incepe noul serialul „Pretul fericirii” (titlu original: Yasak Elma),  o fascinanta productie turceasca, ce ii are protagonisti pe Talat Bulut (rolul Halit Argun), Sevval Sam (Ender Argun), Eda Ece (Yildiz Yilmaz) si Sevda Erginci (Zeynep Yilmaz).

Serialul debuteaza cu povestea de viata a doua surori, Yildiz si Zeynep, doua caractere total diferite, ramase fara parinti, si care incearca sa faca fata greutatilor vietii de zi cu zi.

Yildiz viseaza sa devina bogata, chiar si-a facut un tel din asta, frumoasa fata considerand ca doar asa va fi fericita si respectata.  Solutia la care se gandeste Yildiz, pentru a-si duce visul la indeplinire, este simpla: gasirea unui sot bogat, mult mai in varsta decat ea. Pe de alta parte, Zeynep munceste pentru a-si construi o cariera solida, prin forte proprii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vietile celor doua surori va lua o intorsatura neasteptata, odata cu aparitia, in viata lor, a lui Ender,  o femeie de afaceri de succes, care le va da peste cap toate convingerile.

Lupta pentru o pozitie sociala superioara, bogatia dar si dragostea le va pune la mari incercari pe protagonistele serialului „Pretul fericirii”.

Nu ratati, astazi, de la ora 20:00, premiera serialului „Pretul fericirii”, la Kanal D. Noua productie va putea fi urmarita de luni pana miercuri, de la 20:00. Serialul “Povestea noastra” va putea fi urmarit in fiecare joi si vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.