Prețul incredibil pe care îl cere Vlăduța Lupău, pentru un concert de o oră, de Revelion. Costă mai mult decât o mașină

Author: Laura Macovei
Actualizat: 14 dec 2023, 12:34

Prețul incredibil pe care îl cere Vlăduța Lupău, pentru un concert de Revelion. Costă mai mult decât o mașină

Sursa: Vlăduța Lupău Instagram

Vlăduța Lupău este o artistă desăvârșită și a reușit să câștige inimile fanilor săi extrem de repede. Aceasta este acum una dintre cele mai îndrăgite artiste din România.

Cu o carieră impresionantă, ea și-a dedicat ani întregi muncii asidue pentru a ajunge unde este acum.

Prețul pe care îl cere Vlăduța Lupău pentru un concert de Revelion

Vlăduța Lupău este remunerată pe măsură pentru aparițiile sale la diverse spectacole, concerte și nunți, construindu-și astfel un adevărat imperiu. Mulți au rămas uimiți să afle suma pe care Vlăduța Lupău o solicită pentru o oră de program în noaptea de Revelion.

Din punct de vedere financiar, Vlăduța Lupău nu duce lipsă de nimic. Ca artistă celebră, cunoaște un succes constant în industria muzicală, generând venituri semnificative. Participă la numeroase spectacole, concerte și evenimente private, atât în țară, cât și în străinătate.

Tariful său nu este unul modest, ci se situează la un nivel destul de înalt, adesea constituind o provocare financiară pentru mulți români.

Cu toate acestea, în ciuda tarifului său considerabil, Vlăduța Lupău nu se confruntă cu lipsa de evenimente sau de resurse financiare, dovedindu-se a fi o prezență solidă și înfloritoare în lumea muzicală.

Citește și: Probleme cu legea pentru Vlăduța Lupău! Motivul pentru care artista a fost chemată în fața instanței

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ajunsă în punctul în care solicită aceeași sumă ca și Andra Măruță, o artistă pe care o admiră și cu care a dezvoltat o prietenie, Vlăduța Lupău percepe 10.000 de euro pe oră în noaptea de Revelion, la fel ca soția lui Cătălin Măruță.

Câți bani cer Loredana Groza și Gheorghe Turda pentru un concert de Revelion

Seara de Revelion este cea care marchează trecerea dintre ani, iar cântăreții din România sunt extrem de solicitați în acea perioadă. 

Mulți pasionați de muzică au fost uimiți atunci când au aflat suma pe care o primește Loredana Groza pentru o apariție pe scenă în noaptea de Revelion. Ei bine, renumita artistă percepe aceeași sumă de 10.000 de euro, însă trebuie să împartă acest venit cu trupa Agurida, care o însoțește.

Citește și: Problemele cu care s-a confruntat Vlăduța Lupău după naștere „Am crezut că mor de durere de oase și articulații” Ce s-a întâmplat cu artista

Trecând la categoria de muzică populară, Gheorghe Turda solicită, în noaptea de Revelion, 1.800 de euro pentru o cântare.

În vârstă de 75 de ani, Gheorghe Turda este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din țară și se bucură de o carieră de succes.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.