Prețul ireal pe care îl cere proprietarul unei garsoniere de 11 mp, din Cluj-Napoca: „Deschizi ușa și sari direct în pat”. Anunțul a ajuns viral pe rețelele sociale

Autor: Diana Bostan

Garsoniera de 11 mp se vinde cu 48.000 de euro

Sursa: Publi24

Un nou anunț imobiliar din Cluj-Napoca a stârnit o mulțime de reacții pe rețelele sociale, datorită prețului cerut pentru o garsonieră de doar 11 metri pătrați.

Proprietarul solicită suma de 48.000 de euro pentru acest mic spațiu, atrăgând comentarii și controverse din partea publicului. Postarea a stârnit numeroase reacții în mediul online.

Citește și: Prețul ireal cu care se vinde o garsonieră în Cișmigiu! Locuința atipică a stârnit un val de ironii în mediul online: "Nu am mai văzut asa ceva!"| Video

Anunțul a ajuns viral în mediul online

Garsoniera, situată pe Strada Albac, este descrisă în anunț ca fiind ideală pentru o persoană singură sau un cuplu, oferind facilități precum mașină de spălat, cuptor cu microunde, plită electrică și televizor.

Citește și: „Vând cireșe cu 2 lei kilogramul” Anunțul viral al unui român. Acesta are, însa, o singură condiție pentru cumpărători

De asemenea, locația este prezentată ca fiind avantajoasă, aproape de Iulius Mall și baza sportivă Gheorgheni, într-o zonă liniștită cu mult spațiu verde și acces facil la mijloacele de transport.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

„Vând garsonieră spațioasă de 11 mp, situată pe Strada Albac din Cluj-Napoca.

Garsoniera este perfectă pentru o persoană singură sau un cuplu, fiind dotată cu tot ce este necesar: mașină de spălat, cuptor cu microunde, plita electrica și TV. Locația ideală: Aproape de Iulius Mall: Ideală pentru cei care doresc să fie aproape de magazine, restaurante și cinematografe. Lângă baza sportivă Gheorgheni: Perfectă pentru cei pasionați de sport. Zonă liniștită cu mult spațiu verde: Bucură-te de liniște și relaxare, departe de agitația orașului.
Acces facil la mijloacele de transport: Ajunge rapid și ușor oriunde în Cluj-Napoca. Preț: 48.000 de euro”, se arată în anunțul postat pe un grup de imobiliare și preluat de Gândul.

Internauții consideră că prețul este unul exagerat

Oamenii au fost șocați de prețul cerut și au considerat oferta ca fiind nerealistă și exagerată.

Mulți au comentat pe Facebook că prețul este absurd, reflectând tendințele tot mai ridicate ale pieței imobiliare din Cluj-Napoca.

Citește și: Apartamentul din Brăila care a devenit viral pe rețelele sociale: „Nici Iisus nu s-ar naște în grajdul ăsta!” Ce sumă trebuie să plătești ca să-l cumperi

„Spațioasă și 11 mp nu trebuie folosite în aceeași propoziție”/ „Asta e garaj-sonieră.

De lux...normal”/ „Mai bine îmi iau garaj”/ „Deschizi ușa și sari direct în pat! Ce poate fi mai frumos”/ Faci duș de pe WC...a calculat eficiența și timpul economisi”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de internauți.

Potrivit publicației stiridecluj.ro, acest anunț reprezintă încă o „perlă” a pieței imobiliare din Cluj-Napoca, unde prețurile au crescut constant. În prezent, prețul mediu solicitat pentru locuințe se apropie de 3.000 de euro pe metru pătrat util, confirmând că orașul este pe cale să devină cel mai scump din România.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!