Pretul vietii de lux! Duce o viata de vis in Liban, insa iubitul ei se drogheaza de 25 de ani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:24

Mult mai trebuie sa plateasca o femeie pentru a fi alaturi de barbatul bogat si celebru pe care il iubeste.

Mariana Rosca ne dezvaluie in exclusivitate detalii picante despre viata ei in Liban. Mult timp a pastrat secretul, dar acum s-a hotarat sa spuna tot.

Asa sunt clipele frumoase petrecute de Mariana Rosca in Liban. Frumoasa romanca a sarbatorit alaturi de logodnicul ei libanez una dintre cele mai frumoase zile din viata ei.

Si-a urmat inima si a ajuns in Liban. Acolo, alaturi de barbatul pe care il iubeste, conduce una dintre cele mai importante companii imobiliare.
Cu Mariana ne-am intalnit chiar inainte sa plece din nou in Liban. Ne-a deschis usa casei si, in primul rand, si-a deschis sufletul.

Munceste zi si noapte, dar e rasplatita pe deplin. In Liban traieste nu intr-o vila, ci intr-un palat. Se invarte in cele mai inalte cercuri din Liban. Ia masa cu ambasadori, senatori, deputati si chiar sefi de stat. Este o viata frumoasa pentru Mariana dar care, din pacate, are mult prea multa tristete in ea.


Iubitul ei se drogheaza de 25 de ani. Acum, Mariana a plecat la cel pe care il iubeste cu speranta ca acesta va renunta la viciul de o viata si se vor ocupa impreuna de afacerile familiei din Liban.

Sunt multe de facut, mai ales ca de ani intregi contractele companiei au cam fost neglijate. Mariana nu se teme, caci stie ce are de facut, iar iubitul i-a promis ca drogurile sunt de acum istorie pentru el.


 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.