Prețurile unui restaurant din România au șocat un ucrainean: „Aveţi preţuri ca în Elveţia, mai mari şi ca în Franţa, nu aş putea trăi aici”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 dec 2022, 03:25

Prețurile unui restaurant din România au șocat un ucrainean: „Aveţi preţuri ca în Elveţia, mai mari şi ca în Franţa, nu aş putea trăi aici”

Sursa: PixaBay

Oleg, un tânăr ucrainean care a ajuns în România încă din primele zile de invazie, a fost șocat de prețurile mari pe care le au restaurantele și supermarketurile din Cluj.

Oleg, un tânăr ucrainean care a ajuns în România în primele zile în care Rusia a invadat Ucraina, a rămas șocat de cât de mari sunt preţurile în țara noastră.

Oleg, un tânăr ucrainean, a fost șocat de prețurile unui restaurant din România: „Nu aș putea trăi aici”

„Aveţi preţuri ca în Elveţia, mai mari şi ca în Franţa, nu aş putea trăi aici.

N-am înţeles cum o pot face românii care sunt plătiţi cu 300 de euro. Noi avem salarii şi mai mici, dar nu avem preţurile din România. La Kiev ar fi fost revoltă dacă se întâmpla asta”, a declarat tânărul ucraineanul.

Citeste si: Rusia amenință spațiul aerian al României! Nicolae Ciucă: „Degeaba încearcă să ne facă să ne fie frică”

Conform spuselor ucraineanului, cina pe care a consumat-o la Cluj a costat de zece ori mai mult decât în Ucraina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am calculat vreo 70 de euro echivalentul în lei, dar de banii ăştia mâncam aproape o lună acasă, în Ucraina. Iar dacă mergeam într-un restaurant acasă, am fi plătit poate şi de 10 ori mai puţin. E scumpă, tare scumpă România şi nu înţeleg cum pot trăi oamenii săraci de aici cu aşa preţuri.”

„Acum câţiva ani am mâncat în Paris cu soţia şi a fost mai ieftin, la fel cum a fost mai ieftin şi la Nisa.

Nu mai spun că Italia parcă a fost şi mai ieftin. În România, clar, preţurile sunt de Elveţia”, a mai povestit Oleg.

Citeste si: Când se termină războiul din Ucraina. Anunţul făcut de unul dintre cei mai buni analişti

Tânărul ucrainean a poposit câteva zile la o familie de lângă Cluj, și își va continua drumul spre Franţa, unde au emigrat mai multe rude ale sale în anii precedenți.

Aproximativ 2.400 de ucraineni au cerut azil în România, după ce 200.000 de ucraineni au ajuns în România de la începerea războiului pornit de Vladimir Putin în Ucraina.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.