Previziuni astrale pentru săptămâna 13-17 iunie! „Mercur intră în zodia Gemeni” Iată ce sfaturi a lansat astăzi, 10 iunie, astrologul Mădălina Manole la Dimineața cu noi! Care vor fi cele mai norocoase zodii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iun 2022, 14:19

Astăzi la Dimineața cu noi, astrologul Mădălina Manole a adus cele mai noi previziuni pentru toate cele 12 zodii! Iată ce ne așteaptă săptămâna viitoare!

Astăzi în platoul emisiunii Dimineața cu noi, în cadrul rubricii Horoscop, Viviana Sposub a avut o invitată specială, astrologul Mădălina Manole, care a prezentat previziunile pentru cele 12 zodii aferente săptămânii viitoare, 13-17 iunie 2022.
Pentru început, astrologul a subliniat că ne așteaptă o nouă săptămâna ce va fi marcată de multe evenimente astrale benefice, care vor aduce predominant lucruri pozitive tuturor nativilor.

Previziuni astrale pentru săptămâna 13-17 iunie! „Mercur intră în zodia Gemeni”

Potrivit astrologului Mădălina Manole, invitat la Dimineata cu noi, principalul factor pozitiv îl va reprezenta faptul că Mercur va intra din nou în Gemeni și va produce multe efecte bune mai ales pentru semnul zodiacal Gemeni.

„Mercur intră în zodia Gemeni! Se reîntoarce de fapt în zodia Gemeni! A mai fost aici! Stă până pe cinci iulie de dată asta! El a retrogradat aici! Așa că ce se întâmplă acum o să ne placă! Pentru că ne ajută în negocieri, în comunicare! Tot ce am gândit și răzgândit din 10 mai până

pe 23 mai acum se clarifica! Ni se limpezește mintea! Luăm decizii bune! În cazul tuturor zodiilor! Dar Gemenii sunt mai norocoși!”,
a spus astrologul Mădălina Manole.

Citeste si: Horoscop zilnic vineri, 10 iunie 2022. Sfatul zilei: nu le face reproșuri apropiaților. Fecioarele vor pune punct unor relații de prietenie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Berbec

Începe o perioadă foarte bună pe negocieri! Cu Mercur în zona asta, comunica, transmit informații, spun ceea ce au de spus! Tot ce au reprimat până acum or să spună berbecii fără nicio problema! Luna plină îi ajută să culeagă niște roade a ceva ce au învățat! Și este și o perioada foarte bună pentru călătorii!

Taur

Taurii și banii! De dată asta chiar este cu bani la ei săptămâna asta! Mercur le intră în zona financiară! Ce idei sau ce negocieri nu le-au ieșit, Mercur le cere să își

schimbe modul în care își câștigă banii! Să își schimbe modul în care se raportează la bani! Și să nu muncească pe degeaba! Să-și ceară drepturile! Taurii pot să scoată bani din talentele lor!

Gemeni

Mercur intră în zodia lor! Li se clarifica mintea, văd lucrurile mult mai clar! Iau decizii! Aspectul îi ajută în negocieri, în comunicare! În schimb luna plină se petrece în Săgetător, iar această este zodia opusă, adică a partenerului de cuplu, sau de afaceri! Acolo va fi un pic de instabilitate, de nesiguranță!

Rac

La Rac avem o perioada care vine cu revelații și conștientizări importante, mai ales legate de muncă, de stil de viață! Ei vor să facă o schimbare profesională și studiază în zona asta! Se documentează să vadă ce e de făcut! Iar luna plină în zona de muncă le cere schimbări, pentru că Mercur îi agită mult mental!

Leu

Axa iubirii este activată! Câtă iubire dau, câtă primesc, cum își exprimă sentimentele! Aici trebuie să facă niște schimbări! E o perioada bună în care să învețe să își exprime sentimentele!

Fecioară

E o săptămâna în care trebuie să găsească un echilibru între familie și carieră! Au multe planuri pe sectorul carierei, vor să se afirme! Au ambiții mari, ies în față, dar luna plină din zona familiei îi trage în spate! În sensul că le aduce o nevoie emoțională de stabilitate și au mare nevoie să fie înțeleși de familie!

Balantă

O să înceapă pentru Balanțe o perioada de negocieri bune! Dar săptămâna asta culeg roadele unor negocieri cel mai probabil făcute în urmă cu jumătate de an! Luna plină le cere să își schimbe modul în care comunica! Nu sunt atenți! Trebuie să învețe să asculte! Trebuie să fie atenți la deplasări în ziua de marți!

Scorpion

Vorbim de o axa financiară activată! O luna Plină care le aduce culegerea unor roade financiare, roadele muncii lor! Pot negocia! Și ei că și Taurii trebuie să renunțe la niște atașamente financiare, materiale! Trebuie să își schimbe raportarea la bani! Luna asta plină îi maturizează!

Săgetător

Luna plină e în zodia lor! Asta înseamnă cumva o schimbare în plan personal în primul rând! Că e legată de fizic, că e legată de sănătate, de stil de viață, ceva trebuie să schimbe! Și ei simt o instabilitate în relații, că depind de ceilalți! Au niște trăiri emoționale intense acum, dar îi ajută să vadă ce nevoi au!

Capricorn

Vor fi mai retrași Capricornii săptămâna asta și bine fac pentru că Luna plină le pică în acest sector și îi îndeamnă să facă o introspecție! Trebuie să petreacă mai mult timp cu ei, să se relaxeze!

Vărsător

Ei fac curățenie în anturaj! Dacă au avut niște dezamăgiri legate de prieteni cu siguranță relațiile alea se vor încheia! Dar pe de altă parte au ocazia să culeagă roadele unor proiecte creative! Trebuie să își clarifice sentimentele și neînțelegerile!

Pești

Aceștia trebuie să găsească un echilibru între zona de familie și de carieră! Pentru că luna plină se petrece în sectorul carierei și le poate aduce niște schimbări profesionale care nu sunt dorite, ceva care îi frustrează! În schimb cu Mercur în zona casei îi ajută să ceară sprijinul familiei!

Citeste si: Horoscop chinezesc vineri, 10 iunie 2022: Zodiile hărăzite cu noroc și bunăstare! Vinerea din Anul Tigrului de Apă Neagră le va oferi ce și-au dorit mereu