Previziuni Feng Shui 2019. Ce trebuie sa faci ca sa nu duci lipsa de bani in anul Mistretului

Autor: Daniela Iliuta

Elimina riscul de pierderi financiare, concurenta neloiala, pierderea reputatiei, folosind remedii feng shui potrivite.

Previziuni Feng Shui 2019. Ce trebuie să faci să nu duci lipsă de bani
În 2019, anul chinezesc al Mistrețului de Pământ (Ji Hai), în fiecare spațiu de lucru sau de locuit vor exista patru zone afectate de energie negativă, care vor viza bunăstarea financiară și materială. Specialiștii feng shui, pe baza unor calculatoare, ne oferă metoda sigură prin care avem posibilitatea de a dizolva energia negativă și anume, folosind în mod corect remedii feng shui.

Previziuni Feng Shui 2019. Ce trebuie să faci să nu duci lipsă de bani
Să vedem care sunt cele patru zone din casă unde este necesar să amplasăm remedii feng shui, dacă vrem să nu suferim din cauza lipsei banilor.

SUD-EST
Cunoscut sunt numele de “colțul banilor”, în anul 2019 Sud-Estul este sub influența energiei pierderilor. Deci nu va fi un an ușor, se prefigurează pierderi financiare, certuri din cauza banilor, competiții neloiale, dar și neînțelegeri în relațiile de dragoste.

Însă am putea să prevenim aceste neplăceri cu ajutorul remediilor Rinocer cu elefant albastru sau Copăcel cu ochiul lui Horus, plasate în zona de Sud-Est a casei sau a biroului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

NORD-VEST
În feng shui, Nord-Vestul este numit “colțul liderului în afaceri”, și cum acesta nu este bine aspectat în anul 2019, s-ar putea ca multe afaceri, implicit angajații, să aibă de suferit din cauza faptului că liderii riscă să plece urechea la bârfe, să se lase duși de nas de concurență pe piste greșite. Se pare că această energie negativă provine din combinația “foc la poarta raiului“, care marchează colțul de Nord-Vest în anul 2019.

Pentru a reuși să urcăm pe scara socială, să nu ne pierdem stima de sine și reputația, să ne concentrăm pe îndeplinirea obiectivelor, ar fi bine să plasăm în acest colț o reprezentare cu Buddha vesel auriu, care simbolizează depășirea obstacolelor de orice natură.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.