Previziuni Urania pentru perioada 28 aprilie – 4 mai 2018. Luna Plina in Scorpion

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 apr 2018, 13:45

Berbec

Intre 28 si 29 aprilie dimineata, dispute, confruntari sonore. Nativii vor avea interventii de un subiectivism accentuat. Nu este un moment bun pentru discutii unde va fi nevoie de masura, diplomatie sau atentie la detalii.

Intre 29 aprilie, dupa ora 09:12‘, si 1 mai dupa-amiaza, spaima de a nu pierde un bun, de a nu rata o sansa materiala, ipostaza amplificata si de Luna Plina in Scorpion din 30 aprilie.

Rastimpul aduce in prim-plan o chestiune financiara intocmita in neregula mai demult care, acum incepe sa produca efecte.

Moment total neindicat pentru vanzari, cumparari, promisiuni referitoare la o tranzactie indiferent de valoarea ei. In dorinta lor de a se stabiliza din punct de vedere material, nu este indicat sa se implice in „invarteli”, „combinatii” si afaceri tulburi in speranta ca, fie si cu asumarea unui risc, vor castiga, la un moment dat, o suma de bani.

O inselatorie mai veche poate iesi, acum, la iveala. Intre 1 mai, dupa ora 17:20‘, si zorii zilei de 4 mai, ganduri si sentimente starnite de o relatie cu cineva care se afla departe de locul in care traieste nativul. Dorinta de a calatori, de a face schimbari de peisaj (deplasari, excursii, stramutari  in strainatate) dar si informatii contradictorii, din categoria surprizelor.

Pe 4 mai, dupa ora 04:16‘, cariera le va impune un program de lucru riguros si, eventual, incarcat.

Nativii vor face efortul de a fi la inaltimea unui moment important asumandu-si un proiect major; situatii menite sa-l destabilizeze pe cate un Berbec care a avut sau are inca functie, rang, demnitate.

Venus continua sa functioneze in favoarea nativilor in sectorul deplasarilor pe distante mici (excursii, vizite, deplasari pe termen scurt); noroc la dialoguri, informari, situatii in care Berbecii trebuie sa se exprime in cadrul unui colectiv (sedinta, conferinta, interviu, examen, test).

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 

Taguri: