Previziunile astrale pentru astăzi cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 21 aprilie 2022. "La zodiile voastre astăzi e de bine" Iată sfaturile zilei de la astrologul Alexandra David!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 apr 2022, 11:44

Viviana Sposub a prezentat astăzi cele mai noi previziuni astrale pentru cele 12 zodii! Iată ce ne-au pregătit astrele în Joia Mare!

Astăzi în Joia Mare, cei patru matinali de la Dimineața cu noi, Bursucu, Viviana, George și Patrizia au început ziua în forță, cu multă energie pozitivă, invitați de seama în platou, reportaje inedite, delicii culinare cu iz de sărbătoare, momente de senzație și multă voie bună.

Previziunile astrale pentru astăzi cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 21 aprilie 2022

N-au lipsit nici cele mai noi previziuni astrale prezentate de Viviana Sposub, care i-a anunțat încă de la bun început pe colegii ei, Bursucu și George că informațiile pentru zodiile

lor sunt de bine și pot stă liniștiți astăzi. Iată cele mai bune sfaturi ale zilei de la astrologul Alexandra David pentru joi, 21 aprilie 2022:

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Berbec

Este o zi minunată pentru carieră și pentru a te focusa mai mult pe partea profesională! Finanțele sunt foarte bine aspectate!

Taur

O zi foarte bună pentru studii și călătorii! Orice examene ai de susținut le vei trece cu brio!

Gemeni

Astăzi este o zi cu mare potențial de transformare psihologică! Fii totuși atent la ce emoții apar pentru că s-ar putea să se ascundă ceva important în spatele lor!

Citeste si: Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 20 aprilie 2022. "Să-i ridicăm puțin moralul lui George" Iată previziunile pentru toate zodiile de la astrologul Alexandra David!

Rac

Relațiile sunt în prim plan astăzi și te ocupi foarte mult de zona această! Aspectele sunt benefice așa că dacă au rămas lucruri nelămurite este bine să le clarifici!

Leu

Te focusezi mai mult pe muncă de rutină și pe sarcinile pe care le ai de împlinit! Ești mai aglomerat decât de obicei și acest lucru îți poate produce stres!

Fecioară

O zi foarte benefică din punct de vedere romantic! Profită de această energie pentru a ieși la o întâlnire!

Balantă

Este o zi perfectă pentru a te ocupă de treburile casnice! Mai ales că acum vine Paștele și probabil ești în plină curățenie generală! Ai un spor deosebit la acest gen de activități!

Scorpion

Ești mai mult pe drumuri, într-o continuă mișcare! Orice fel de călătorie și tot ceea ce ține de negocieri sunt bine aspectate astăzi!

Săgetător

Ai aspecte minunate legate de bani și de finanțe! Cu toate acestea încearcă să eviți exagerările în ceea ce privește cheltuielile!

Capricorn

Ești într-o formă de zile mari! Ești foarte productiv orice îți propui îți iese cu ușurință! Te simți foarte bine și din punct de vedere emoțional!

Vărsător

Simți să fii mai retras, mai introvertit astăzi! Agitația din jur nu este deloc pe placul tău!

Pești

Astăzi este o zi în care te simți foarte optimist, în elementul tău și dornic să ieși în lume și să legi conexiuni cu cei din jur!

Citeste si: Viviana Sposub, surpriză culinară pentru colegii de la ”Dimineața cu noi”! Ce preparat le-a pregătit frumoasa prezentatoare: ”Meseria se fură” Bursucu a rămas fără cuvinte