PREVIZIUNILE profesorului George Purcaru, cel care a prezis cutremurul din 1977, despre urmatorul SEISM DEVASTATOR din Romania

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

Romanii traiesc cu securea deasupra capului. Daca vine la noapte, oare ne mai trezim? Unde sa fugi cand totul in jurul tau e un teren minat?

Este teama care ne creste in suflet, ca un cutremur devastator sta sa ne loveasca. In timp, unii isi fac scut importiva cataclismelor, altii stiu ca vor muri cu zile, incompetenta e mai mare decat gradele pe Richter. Sunt multi cei care sustin ca stiu data exacta cand seismul devastator ne va lovi, dar, unul singur a si prevazut nenorocirea. Se intampla in 1974, cu patru ani inaintea dezastrului din 1977.

Ce ne asteapta, aflam, in exclusivitate, de la profesorul George Purcaru!

Urmareste un material semnat "Asta-i Romania"!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO131418##

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.