Prezența neașteptată a Niculinei Stoican la înmormântarea lui Mîțu Stoian, după scandalul declanșat la trecerea în neființă a artistului. Cum a fost surprinsă cântăreața de muzică populară- Foto

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 nov 2021, 19:08

Niculina Stoican la înmormantarea lui Mitu Stoian

Sursa: Wowbiz

Prezența Niculinei Stoican la înmormântarea regretatului artist Petrică Mîțu Stoian a fost surprinzătoare, mai ales că, artista s-a implicat în organizarea ceremoniei memoriale.

Mîțu Stoian a fost un artist extrem de îndrăgit de români, dar și de colegii de breaslă, mulți dintre ei i-au fost și prieteni. Timp de 14 ani a făcut parte din Ansamblul Folcloric ”Maria Tănase”, alături de care a încântat publicul cu vocea sa. După trecerea în neființă a artistului un scandal mostru s-a declanșat, impresarul acestuia susține că motivul pentru care Mîțu a părăsit Ansamblul a fost prezența Niculinei Stoican.

Prezența neașteptată a Niculinei Stoican la înmormântarea lui Mîțu Stoian, după scandalul declanșat la trecerea în neființă a artistului. Cum a fost surprinsă cântăreața de muzică populară

Doru Gusman, impresarul lui Mîțu Stoian, a declarat că motivul pentru care interpretul de muzică populară a decis să părăsească Ansamblul are legătură cu Niculina Stoican.

Celebra interpretă de muzică populară neagă afirmațiile impresarului și a precizat că între ea și Petrică Mîțu Stoian nu au existat niciodată conflicte.

Artistul a fost condus miercuri, 10 noiembrie, pe ultimul drum de către mii de oameni care l-au iubit și apreciat. Niculina Stoican a fost și ea prezentă la slujba de înmormântare. Aceasta a purtat un cojoc crem cu motive tradiționale românești, de asemenea, Niculina Stoican a fost foarte implicată în organizarea ultimului drum al colegului ei de breaslă.

Artista a fost surprinsă în timp ce dirija organizarea mașinii care transporta coroanele, ulterior, a intrat în teatru și stătea foarte aproape de ieșire, acolo unde a fost surprinsă în timp ce dădea

idicații oamenilor care veneau cu flori.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Ce pensie avea regretatul Petrică Mîțu Stoian! Interpretul de muzică populară nu primea o sumă considerabilă: „Asta e o umilință”

Niculina Stoican a răspuns acuzațiilor făcut de impresarul lui Mîțu Stoian

Niculina Stoican a răspuns acuzațiilor lui Doru Gusman, care a spus despre artistă că l-a ”terorizat” pe colegul ei de breaslă, motiv pentru care a părăsit Ansamblul Maria Tănase, atunci când aceasta a devenit manager.

”Nu am avut nicio ceartă cu Petre, nu ne-am certat niciodată, nu s-a întâmplat absolut nimic. Declarațiile altor persoane nu mă privesc, și le asumă, fac ce consideră de cuviință.

Eu nu sunt certată cu nimeni, ca drept dovadă dumnealui a fost aseară, când Petre a fost aici la Ansamblu Folcloric Maria Tănase, a venit, a stat cât a considerat de cuviință dumnealui împreună cu familia. Au plecat, au venit, au rămas cei care au rămas, deci de unde discuțiile astea pe care le spune dumnealui?! Ce pot să comentez eu? Ce face, pentru mine nu are relevanță. Nu am cum să comentez.

Eu sunt manager de instituție. Eu nu pot să comentez hotărârile pe care le iau cu terțe persoane decât în cadrul instituției sau cu superiorii mei. Am luat legătura cu familia, însemnând sora lui, și am întrebat dacă este de acord să fie măcar o zi depus Petre la sediul instituției. I-am dat timp de gândire, s-au gândit, s-au sfătuit în familie și mi-a spus da, este de acord. De aici, eu am făcut demersurile necesare ca să-l aduc în instituție. Restul, de unde să știu eu de unde sunt nemulțumirile astea", a declarat Niculina Stoican în exclusivitate pentru WoWbiz.ro.

Citeste si: Ce pensie avea regretatul Petrică Mîțu Stoian! Interpretul de muzică populară nu primea o sumă considerabilă: „Asta e o umilință”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.