Prezentatorul show-ului "Ochii din umbra", asa cum nu l-ai mai vazut! Asta e cel mai tare interviu cu Ernest si fiul sau, la joaca! Nu pierde emisiunea "Ochii din umbra", duminica, de la 22.00, la Kanal D 

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 04:59

Pe Ernest il vezi mereu la TV alergand dupa sotii infideli de la emisiunea “Ochii din umbra”, noi ti-l prezentam pe taticul Ernest, cel care se tine cu greu dupa fiul lui Alex, de un an si noua luni.

De cate ori are timp si e frumos afara, pe Ernest il gasesti in parc, jucandu-se cu Alex. Asa l-am gasit si noi, la locul de joaca, incercand sa-l convinga pe micut sa manance o banana, in timp ce alerga de la un leagan la un tobogan. Cata vreme il supraveghea pe Alex, Ernest ne-a oferit un interviu despre... viata de tatic.

WOWbiz.ro: Cum e o zi de-a ta ca tatic?

Ernest: Plina! Cand ai jumatate de ora pentru tine, iti rozi unghiile, ti se pare deja ciudat! Te gandesti,

Doamne’ nu am nimic de facut? Nu am scutece de schimbat?

WOWbiz.ro: Care e distractia voastra preferata?

Ernest: Sa exploram. El e genul micul “Indiana Jones”. Nu-i asa de incantat de jucarii, de masinute. Distractia numarul unu e sa-i dau voie sa mearga unde vrea si sa faca tot ce vrea. E genul de copil care nu are nevoie de multe jucarii, lui ii place sa descopere lumea in care traieste.

(Si asa este. Ernest a venit in parc cu o gentuta in care avea fructe, apa si servetele, nici o alta jucarie, spre deosebire de cei mai multi parinti care vin cu genti pline de tot felul de jucarii pentru ca micutii lor sa nu se plictiseasca)

WOWbiz.ro: Alex implineste in curand doi ani, va ganditi la al doilea copil?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Ernest: Da, ne gandim! Ne-ar placea sa mai

facem un copil. Mai asteptam putin sa mai creasca el nitel, sa putem sa ne intelegem suta la suta cu el.

WOWbiz.ro: Esti un parinte grijuliu?

Ernest: Nu, dar incerc sa-l feresc de cazatura aia nasoala. Mai cade, se mai loveste, se juleste, face un cucui, sunt lucruri normale pentru un copil. Dar una din nu stiu cate poate fi grava si acolo trebuie sa fim pe faza.

De exemplu, acum cateva zile, era sa-si prinda degetele la usa. Doar cateva clipe de neatentie si lucrurile puteau sa ia o intorsatura grava. (In timp ce Ernest ne vorbea despre cazaturi, Alex a luat o tranta. S-a uitat un pic la tatal sau, apoi incet, s-a ridicat si si-a continuat joaca).

Citeste interviul integral aici.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.