Prezentatorul unui show TV acuzat ca a dat foc unui invitat. Vezi AICI momentul INEXPLICABIL!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:32

Un magician a ramas cu arsuri groznice, dupa ce un prezentator al unui show TV i-a dat foc din greseala.

Wayne Houchin, in varsta de 29 de ani va apela la actiunile legale, dupa ce prezentatorul a aruncat brus cu un lichid inflamabil inspre el. Substanta care a starnit focul l-a lasat pe Wayne cu arsuri pe fata, scalp si maini. "Inca mai am dureri groanice, dar imi revin", a declarat magicianul.

 

El cauta consultanta juridica in ceea ce priveste incidentul care a avut loc pe data de 26 noiembrie in Republica Dominicana. Autoritatile

vor fi cele care decid daca se a initia procedura penala impotriva lui Franklin, gazda emisiunii. Wayne sustine ca reactia lui a aparut din senin: "Atacul a fost intentionat. Prezentatorul nu a varsat din greseala acea subtanta pe mine. El a facut intentionat acest lucru".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Mai jos puteti vedea un video-ul cu incidentul in care un barbat a luat foc in timpul unei filmari!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.