Pribegi in tara altora! Ce mai fac romanii plecati la munca in strainatate?

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:33

Au plecat ai nostri printre straini cu valiza intr-o mana si cu lacrimi in ochi si-au lasat familiile, copiii si au luat drumul pribegiei.

Nu s-au mai uitat inapoi de frica sa nu ii lase inima si sa se intoarca. In tara poate erau cineva. Acolo au luat-o de la zero. Multi au razbit, multi s-au intors mai saraci decat au plecat.

Din acest sezon mergem in poarta pribegilor pentru care Romania nu mai e acasa. Mergem sa ii intrebam pe ai nostri ce mai fac, cum mai traiesc si cum o duc printre straini.



Aventura noastra incepe in Spania, locul pe care multi l-au vazut ca solutie pentru ziua de maine. Numai ca visul frumos se construieste greu sau se naruie intr-o clipa chiar daca esti capsunar, om de afaceri sau ingrijitor de batrani.

Timp de 6 saptamani Dana Aldea si Cristi Emac va fac partasi la povestile de viata ale romanilor pentru care nici Spania nu e acasa.
##VIDEO121855##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.