Prietena lui Vlad Pascu a fost implicată într-un grav accident. Ies la lumină detalii tulburătoare despre anturajul șoferului drogat de la 2 Mai. Prietena lui ar suferi de tulburări psihice

Author: Diana Ghita

Rebecca, prietena lui Vlad Pascu, a fost implicată într-un cumplit accident

Sursa: Instagram

După tragedia provocată de către Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, s-a aflat că prietena acestuia, pe nume Rebecca, a fost diagnosticată cu tulburări psihice, după ce a fost implicată într-un accident rutier.

Rebecca, prietena șoferului drogat  care a ucis doi tineri la 2 Mai, a suferit un cumplit accident, în urma căruia a fost diagnosticată cu tulburări psihice.

Citește și: Tatăl șoferului drogat de la 2 Mai este de negăsit. Și-a închis telefonul și a rupt orice legătură cu persoanele apropiate

Prietena lui Vlad Pascu a fost implicată într-un grav accident

Rebecca Lăzărescu, a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din București. Aceasta avea 12 ani când s-a produs accidentul. Chiar dacă au trecut 5 ani de la acest eveniment, ea și familia ei nu și-au putut reveni, viețile lor schimbându-se radical, potrivit spynews.ro. 

În urma accidentului rutier, mama fetei a dat în judecată firma la care era asigurat șoferul care a produs tragedia.

Aceasta a cerut daune morale semnificative, întrucât întâmplarea a avut urmări grave pentru Rebecca.

„Reclamanta a arătat, în esenţă că, la data de 18.06.2018, conducătorul autovehiculului a produs, din culpa sa, un accident de circulaţie care a avut drept consecinţă vătămarea corporală a minorei Lăzărescu Rebecca Ioana. Accidentul rutier a avut loc pe trecerea de pietoni, în sectorul 1, Bucureşti”, se arată în respectivul dosar, conform playsport.ro.

Pe lângă rănile fizice suferite, prietena lui Vlad Pascu a fost diagnosticată și cu tulburări psihice în urma incidentului, cu care au de tras atât ea, cât și familia ei, scrie spynews.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Noi detalii ies la iveală în cazul șoferului drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai. S-a aflat ce cantitate de droguri avea Vlad Pascu în sânge

Vlad Pascu consumă substanțe interzise de la o vârstă fragedă

În privința lui Vlad Pascu, ancheta este în continuă desfășurare. În timp ce se afla la volan, sub influența drogurilo r, pe drumul care leagă Vama Veche de 2 Mai, acesta a lovit în plin un grup de 8 pietoni.

Doi tineri din respectivul grup nu au mai avut nicio șansă, murind pe loc.

Ulterior, s-a depistat că șoferul consumase: cocaină, metamfetamină și amfetamină. 

Autorul tragediei de la 2 Mai consumă droguri încă de la vârsta de 13 ani. Potrivit Antena 3 CNN, în anul 2017, acesta ar fi fost prins de către autorități cu o țigară ce conținea substanțe interzise.

De asemenea, în acel moment, Vlad mai avea la el și 0,39 grame de cannabis.

Citește și: Ultimele detalii în cazul tragediei de la 2 Mai! Ei sunt tinerii care se aflau în mașina șoferului drogat „Cred eu că de acolo pleacă protecția”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.