Prietenii Andreei, tânăra care a murit împreună cu bunicul ei după un accident, sunt distruși de durere. Ce mesaje i-au scris aceștia fetei: „O minune ai fost”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 nov 2022, 01:55

Andreea, 21 de ani, Suceava

Sursa: Facebook Andreea Horga

Ieri, în Suceava, a avut loc un accident rutier grav, care s-a soldat cu decesul a două persoane, un bunic și nepoata lui. La scurt timp după tragedie, pagina fetei în vârstă de doar 21 de ani a fost bombardată cu mesaje dureroase de la prietenii ei, care sunt devastați de pierderea suferită.

Ieri, un accident rutier grav a avut loc la Suceava, în urma căruia au decedat două persoane: un bunic și nepoata acestuia. Andreea avea doar 21 de ani, iar bunicul său avea 75 de ani. Totul s-a petrecut în momentul în care cei doi se aflau în autoturism iar bătrânul a pierdut controlul volanului, ajungând într-o groapă plină cu apă de pe marginea drumului.

Ce mesaje au scris prietenii Andreei pe pagina ei de Facebook

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru cele două victime, salvatorii au ajuns prea târziu ca să-i scoată din mașina ajunsă în groapa cu adâncimea de opt metri, plină de apă.

La puțin timp după tragicul accident, pe pagina de Facebook a Andreei au apărut mesaje de la cei dragi, care și-au exprimat ultimele regrete.

Cu toții sunt distruși de suferință după ce prietena lor, dar și viitoarea asistentă medicală a încetat din viață în mod tragic, alături de bunicul ei.

Citeste si: Nelu Vlad, stop cardio-respirator la vârsta de 30 de ani. Artistul de la Azur ajunsese de urgență pe mâna medicilor: ”Fumam 70-80 de țigări pe zi”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu doar două zile înainte de a se stinge din viață, Andreea postase o poză unde a scris câteva cuvinte care au mirat pe toată lumea. 

„Dacă nu ai parte de o minune, încercă să fii o minune”, a scris Andreea, în dreptul fotografiei cu ea.

După mesajul scris de Andreea, prietenii ei au spus că ea chiar a fost o minune și că a plecat mult prea devreme dintre noi.

Citeste si: Primele declarații ale Marinei, fetița care a supraviețuit accidentului provocat de polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa

„O minune ai fost/ Dumnezeu să te odihnească în ceata de îngeri, suflet minut/ Trist să fii o minune care zboară lin spre cer.../ Puiuțul nostru drag”, au fost câteva dintre mesajele care au fost scrise pe contul de Facebook al Andreei.