Prietenii de familie ai lui Radu Groza si Roxanei Nemes fac DEZVALUIRI: "impresarul a vrut sa se sinucida din cauza ei!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Marian Baicu impreuna cu sotia lui au venit la "Teo Show" si au povestit cateva detalii uluitoare din relatia impresarului Radu Groza cu Roxana Nemes!

"Cred ca Roxana nu l-a iubit pe Radu. Ii place sa consume si alcool, nu stiu cat de des. Eu nu mint, spun adevarul. M-a sunat Radu, era in fata unui hotel din Unirii. Cred ca prin ianuarie, februarie. Ne-a sunat si a zis ca e suparat, ca vrea sa se sinucida. L-am intrebat daca glumeste si mi-a zis ce s-a intamplat, ca s-a despartit de Roxana Nemes. Am zis sa salvam omul, l-am intrebat unde este, i-am zis ca e barbat in toata firea si ca femei sunt pe lume.

Mi-a zis unde e si am fost dupa el imediat.

Era in masina, saracul, l-am convins, era intr-o situatie ingrozitoare, nu l-am vazut niciodata asa. Plangea foarte tare, a vrut sa faca un gest disperat. Nu stiu ce a vrut sa faca exact, dar era in masina. A zis ca vrea sa termine cu viata. Nu mai tin minte cauza exacta. Nu stiu sa va spun. Eu vreau ca ei sa ma cunune in continuare", a spus Marian Baicu pentru Teo Show.##VIDEO137093##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”