Prietenii încep să se îngrijoreze din cauza dispariției misterioase a Șahikei și anunță poliția, iar Hasan Ali șterge toate urmele acesteia din casă. Vezi online live episodul 97 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 05 feb 2024, 02:10

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat vineri, 5 mai 2023

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 5 mai 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat vineri, 5 mai 2023, pe Kanal D .  Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

Hasan Ali încearcă să ascundă ceea ce a păți Șahika, iar prietenii încep să își pună întrebări și anunță poliția.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

În momentul în care Ender ajunge la Hasan Ali, acesta îi zice că Șahika nu a fost la el. Ender o sună dar mai târziu descoperă că telefonul ei era acasă și după ce o așteaptă o vreme la Hasan Ali se întoarce acasă. Ea și Caner se întreabă dacă nu cumva Șahika a făcut o înțelegere cu el în legătură cu acțiunile și a plecat din oraș. Caner spune poliției de dispariția ei în timp ce Ender merge din nou la Hasan Ali și îi spune suspiciunile ei.

Hasan Ali o lasă să verifice înregistrările camerei de supraveghere, bineînțeles după ce le-a schimbat cu altele. 

Citește și: Cagatay are un șoc când se trezește lângă Cansu, iar Șahika cade inconștientă după ce bea din băutura oferită de Hasan Ali. Vezi online live episodul 96 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

În momentul în care Ender se întoarce acas ă, primește un mesaj video cu Mahmut aruncând-o pe Șahika în mare.

Yildiz vrea să îi cupleze pe Cansu și Emir. Cansu se întâlnește cu Emir și insinuează că Cagatay o înșală pe Yildiz. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cansu îl manipulează pe Hasan Ali să o angajeze în departamentul unde lucrează Cagatay.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: Cine este și câți ani are vicleana Cansu din serialul Prețul iubirii! Iată cum arăta actrița Nilperi Şahinkaya în urmă cu 14 ani, când avea kilograme în plus

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.