Prietenii l-au poreclit Popeye! El este barbatul cu cele mai mari maini din lume. Nu o sa crezi cum arata antebratul lui

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 aug 2021, 04:15

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet, iar foarte multi oameni au ramas uimiti in momentul in care le-au vazut.

Jeff Dabe, un barbat in varsta de 50 de ani din Statele Unite, este omul care are probabil cele mai mari maini din lume.

Antebratul lui are o circumferinta uriasa, de 49 de centimetri, iar palmele sunt atat de mari si puternice incat barbatul reuseste sa striveasca cu usurinta un pepene de dimensiuni medii.

Jeff spune ca asa s-a nascut si ca nu a facut nimic special pentru a avea bratele atat de mari, insa foarte multi nu il cred.

Multi sunt de parere ca a folosit multa vreme stimulente si hormoni de crestere.

Altii cred ca barbatul sufera de o boala genetica, fie gigantism, fie sindromul Proteus.


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.